2789
عنوان

پرستاری

1298 بازدید | 86 پست

سلام یه سوال داشتم 

من پارسال رتبم خیلی بد شد واقعا افتضاح شد نخوندم پارسال خیلی کم خوندم 

ولی امسال الان یک ماهه شروع کردم و از ماه بعدم ساعت مطالعم خیلی زیاد میشه وجدی دارم میخونم بنظرتون پرستاری یا مامایی کرج و تهرانو میتونم بیارم؟

کساییی که تجربه دارن بگن لطفا😢😢😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خیلیا بودن تو همین فرصت کم پزشکی اوردن اینکه قطعا میشه اگه واقعا خوب بخونی با ساعت مطالعه بالا

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
ایششالا عزیزم منم پرستاری تبریزم سال سه ارزششو داره زحمت بکش امسالام طرح های ویژه گذاشتن که دیگه از ...

واااقعا رتبتون میشه بگید 

من خیلی ناامیدم میگم پارسال رتبم افتصاح شد امسالم نمیتونم😣

عزیزم خیلیا بودن تو همین فرصت کم پزشکی اوردن اینکه قطعا میشه اگه واقعا خوب بخونی با ساعت مطالعه بالا

👌👌👌👌👌

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که میتوان برایشان جنگید. جی.آر.آر.تالکین
ایششالا عزیزم منم پرستاری تبریزم سال سه ارزششو داره زحمت بکش امسالام طرح های ویژه گذاشتن که دیگه از ...

چه طرح هایی 

من دو هفتس پرستاریو تموم کردم قراره ایشالا برم طرح

تعرفه گذاری و فوق العاده خاص که اجرا نشدن منظور شما دقیقا چیه🤔

واااقعا رتبتون میشه بگید  من خیلی ناامیدم میگم پارسال رتبم افتصاح شد امسالم نمیتونم😣

عزیزم رتبه هر ساله متفاوته اونم امسال که ظرفیتا زیاد شده تو با رتبه معمولیم امسال پرستاری میاریبه شرطی که قشنگ بخونی من سال98 رتبم8000شد