2777
2789
عنوان

کاربر 7869zahra

696 بازدید | 40 پست

وای تاپیکاتو خوندم چون قفل بود نتونستم پیام بدم چقد سخته شکست عشقی متاسفم ک خدا گاهی بندگانشو خیلی زجر میده البته حکمت خودشه ولی برات خیلی ناراحت شدم کاش هیچ انسانی شکست عشقی نخوره 😔 جدایی از عشق واقعی خیلی سخته منم عشق دارم ۴ ساله تصویر اینکه ی روز نباشه خدایی نکرده قلبم ایست میکنه نمیتونم بدون اون باشم چجوری تحمل میکنی

تیکر 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقد سخته بی عدالتی کاش تو دنیا کسی عمیقا قلبش زجر نکشه 

عزیز دلم...

من هنوز دلم به معجزه خوشه...

ک ی روز برگرده پیشم..

چون میدونم دلش پیشم گیره هنوزم..

امیدوارم تو به عشقت برسی گلم.. 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیز دلم... من هنوز دلم به معجزه خوشه... ک ی روز برگرده پیشم.. چون میدونم دلش پیشم گیره هنوزم.. ...

قربونت ایشالاه برگرده خیلی ناراحت شدم واست 

چرا رفته تو تنهایی تورو گذاشته کاش بیاد تا اخرش حتی دوست بمونید ازدواج مهم نیس من میدونم عاشقی چق سخته

تیکر 

اره خیلی بده خیلی. منم ی عشق ده ساله دارم. ایشالا همه خونوادم موافقت کنن ازدواج کنیم امسال... 

ایشالا زهرا جون معجزه بشه به عشقت برسی عزیزم

اسی جون دعا میکنم توهم عروس عشقت بشی🤩🌷

واسه معجزه ای ک منتظرشم ی صلوات بفرستیدعشقها
قربونت ایشالاه برگرده خیلی ناراحت شدم واست  چرا رفته تو تنهایی تورو گذاشته کاش بیاد تا اخرش حت ...

اره دوست بمونن خیلی بهتره نبابد ک تهش ب ازدواج ختم شه 

وقتی عاشق یکی هستی حاضری تا ابذ باهاش بمونی 

اما کنار یگی دیگه زندگی نکنی 

کسایی ک عاشقن فقط درک میکنن. 

عـــشق واقعا معجـــزه می کنه

اره خیلی بده خیلی. منم ی عشق ده ساله دارم. ایشالا همه خونوادم موافقت کنن ازدواج کنیم امسال...  ...

فدات توام همچنین کاش امسال منم بهش برسم خانواده من چیزی نمیگن فقط خودش هنوز پاپیش نذاشته

تیکر 
فدات توام همچنین کاش امسال منم بهش برسم خانواده من چیزی نمیگن فقط خودش هنوز پاپیش نذاشته

ن من برعکس😭😭😭

بعد شش سال بگو امسال بیاد دیگه عزیزم

قربونت ایشالاه برگرده خیلی ناراحت شدم واست  چرا رفته تو تنهایی تورو گذاشته کاش بیاد تا اخرش حت ...

عزیزم ماجراش مفصله.. تو یکی از تاپیکام ک عنوانش دلم خیلی تنگشه چرا اینجوری شد گفتم ماجرارو..

اگه خودم برگردم مطمئنا خوشحال میشه..

چون شب تاسوعا دیدمش خیلی نگاهش غم داشت..

ولی میترسم.. میترسم ک اسیرش کنم.. بسوزه ب پام..

دعا کن خودش برگرده و برا ازدواج برگرده..

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز