2777
2789
عنوان

کاربر 7869zahra

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 40 پست
میگفت کاش با یکی دیگه بودی... ولی دوستم نه..  چی بگم.. عشقشو هم دیدم اخه.. خیلی دوسم داشت..

کمی موضوع سخته حق با رضاس برای رفتنش ولی بازم میگم عشق نفهمه ادمو کورو کر میکنه عشق عمیق شاید اینارو نبینه

تیکر 
خواستن ک میخاد.. ولی خب... راضی بود تا تهش بمونه باهام.. ازدواج نکنیم.. بارها اشکاشو دیدم سر اینکه ن ...

بمون باهاش بی ازدواج شاید از این تنهایی بهتر باشه

تیکر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمی موضوع سخته حق با رضاس برای رفتنش ولی بازم میگم عشق نفهمه ادمو کورو کر میکنه عشق عمیق شاید اینارو ...

اون اخلاقش خیلی خاص و پیچیده بود... منطقی بود بشدت.. کاملا مردونه و پخته بود رفتارش.... احساساتش فقط برا من بود.. نمیدونم چی بگم.. درگیرم با دلم..

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بمون باهاش بی ازدواج شاید از این تنهایی بهتر باشه

میترسم بعد ی مدت صدای خونواده هامون دربیاد.. که چرا ازدواج نمیکنین

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

میترسم بعد ی مدت صدای خونواده هامون دربیاد.. که جرا ازدواج نمیکنین

چی بگم والاه زندگیه خودته ولی سعی کن چیزی رو ک دوست داری رو بدست بیاری شکست نخور باهاش حرف بزن شاید قبول کنه شاید بپذیره

تیکر 
چی بگم والاه زندگیه خودته ولی سعی کن چیزی رو ک دوست داری رو بدست بیاری شکست نخور باهاش حرف بزن شاید ...

باشه عزیزم... به حرفات فک میکنم... از استوری هاش مشخصه حال و روزش خوش نیست اونم..

باشه عزیزم... به حرفات فک میکنم... از استوری هاش مشخصه حال و روزش خوش نیست اونم..

اره بنظرم فک کن شاید میخواد قانعش کنی ناز میکنه توام ولش کردی رفتی شاید الان پشیمونه میخواد برگردی و شایدهای دیگه ی بار امتحان کن ببین چی میگه قبول نکرد بزارش کنار ولی ی بار برو تا بتونی ب قلبت جوابی بدی قانعش کنی قلب تا قانع نشه اروم نمیشه

تیکر 
اره بنظرم فک کن شاید میخواد قانعش کنی ناز میکنه توام ولش کردی رفتی شاید الان پشیمونه میخواد برگردی و ...

باشه گلم... ببینم چیکار میکنم.. اخرین تلاشمو میکنم.. تا بعدا شرمنده دلم نشم.. ولی خب خیلی سخته پیام دادن بهش.. ممنونم از حرفات عزیزم ❤

باشه گلم... ببینم چیکار میکنم.. اخرین تلاشمو میکنم.. تا بعدا شرمنده دلم نشم.. ولی خب خیلی سخته پیام ...

قربونت خیلی سختی میکشی دلم نیومد از تجربه هام نگم خوشحال شدم اگه پیام دادی گف قبولت دارم بهم خبر بده

تیکر 
قربونت خیلی سختی میکشی دلم نیومد از تجربه هام نگم خوشحال شدم اگه پیام دادی گف قبولت دارم بهم خبر بده

مرسی فداتشم خیلی لطف کردی.. چشم حتما بهت خبر میدم.. امیدوارم تو هم ب زودی خبر ازدواجتو بیای بهم بدی ❤ تگم کنیاااا اونروز حتما 😘🧡