2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رژیم نه ولی خودم پودر لیپو اسلیم شروع کردم دکتر تغذیه واسه یکی از اقواممون تجویز کرده بود نصفشو مصرف کرد بقیشو داد به من اون اشتها رو کم میکنه قشنگ ولی اگه خریدی حتما روی جعبه رو بخون

رژیمت چی بوده گلم 

شکر قند شرینجات سس مایونز نان سفیدچیپس وپفک روحذف کردم غذاهای سرخ کردنی بستنی روخیلی کم کردم مصرف سبزیجات روافزایش دادم همراه باغذات سبزی یاسالادبدون سس بخورزودترسیرمیشی غذاتم خیلیییی آهسته بخور صبحانه ام یایک لیوان شیروخرما یایدونه تخم مرغ آب پز باگوجه ویه تیکه سنگک مصرف مایعاتمم زیادکردم قبل غذادولیوان آب بخوراشتهات کم میشه

من گلم تو 6 ماه 15 کیلو کم کردم فقط بایه برنامه غذایی عزیزم من توسط خانم راضیه رجبی تونستم لاغر بشم خواستی عکسمم بهت میدم وای اعتماد به نفسم 3 برابر شده حتما حتما بهش پیشنهاد میکنم از ایشون مشاوره بگیری چون مشاوره انلاین هم میدن بهت خیلی راحت میتونی به وزن ایده آلت برسی من که خیلی خوشحالم خواستی شمارشو میدم بهت گلم

من گلم تو 6 ماه 15 کیلو کم کردم فقط بایه برنامه غذایی عزیزم من توسط خانم راضیه رجبی تونستم لاغر بشم ...

اا چه جالت منم پیش ایشون رفتم خیلی کارشون درسته خدایی من خودم 85 کیلو بودم که با برنامه غذایی که بهم داد شدم 65 کیلو اونم تو 5 ماه بعد چون من بیماری قلبی هم داشتم و نباید تو این اوضاع میومدم بیرون خانم راضیه رجبی خیلی کمک کرد واقعا ازشون ممنونم

2790
2778
2791
2779
2792