2777
2789
عنوان

مادرشوهر😣

271 بازدید | 28 پست

امروز خواهراش و زنداداشش اومدن خونش وااای نمیدونی ک چقدر شلوغ کردن تازه امتحان هم داشتم وااااای نمیدونی چقدر اذیت شدم تازه اقدامم هستم واسه بارداری اذیت شدم امروز 

اومدم بالا امتحان بدم برم پایین ناهار بخورم وقتی داشتم امتحان میدادم وسط امتحان یهو مادرشوهرم زنگ زد و ووووی حالا قطع هم نمی‌کرد هرچی قطع می‌کرد دوباره زنگ میزد چند بار زنگ زد تا قطع کرد داشتم بقیه امتحان میدادم اومد درو زد هی صدام میزد رفتم در باز کردم گفتم امتحان دارم چرا درک نداری هی زنگ. میزنی گفت فکر کردم داری دروغ میگی 😕😕شوهرم اومد تو راه پله گفت مامان مگه نگفتم نیا بزار امتحانش بده مادرشوهرم گفت چه حواش داری 🥺اخه من چیکار کنم وسط امتحان گیر داده بود امتحان دادم رفتم پایین میگه چرا لباسی ک ما از مشهد برات خریدیم نپوشیدی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️آخه چی بگم آخه منی ک امتحان پشت امتحان دارم چیکار کنم به امتحانا نمیرسم بعد بیام ب خودم برسم 

میگه آهان حتما دلت نمیخواد لباسی ک ما دادیم بپوشی از سرت هم زیاده😑☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربط اقدام تو و مهمون اومدن مادرشوهرت فقط

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
درس با شوهر نميشه  ناهارو هم تو خونه خودت بپز و بخور

حرفت صد در صد اشتباهه

اونوقت یکی بخواد دکترا بگیره باید وایسه ۳۰ سالگی شوهر کنه

این چیزا جنم‌ و مدیریت درست میخواد

اگه از عهده شما خارجه..بقیه میتونن

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
یا درس یا شوهر😐😂

ی استاد داشتم همینومیگفت

میگفت دوتاش باهم نمیرسی

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
حرفت صد در صد اشتباهه اونوقت یکی بخواد دکترا بگیره باید وایسه ۳۰ سالگی شوهر کنه این چیزا جنم‌و مدی ...

والا منم هفته ایی ی بار میرم. پایین هفته ایی ی بار خونه مادرم همش خونم هم ب کارام میرسم هم به درسم ربطی نداره

اصلا نمیتونم درکشون کنم کسایی که میرن  طبقه ببالا یا پایین مادرشوهرشون زندگی میکنن  به ن ...

وااین چ حرفیههه حتمامجبورن 

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
اصلا نمیتونم درکشون کنم کسایی که میرن  طبقه ببالا یا پایین مادرشوهرشون زندگی میکنن  به ن ...

دست رو دلم نزار خواهر ک خونه باورت میشه همین الان پسر ش هروز میبینه ولی میگه تو از من دورش کردی