2777
2789
عنوان

مادرشوهر😣

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 28 پست
والا منم هفته ایی ی بار میرم. پایین هفته ایی ی بار خونه مادرم همش خونم هم ب کارام میرسم هم به درسم ر ...

اینا حرفای خاله خان باجیاس گلم

اونایی که از یه ور بوم افتادن فکر میکن ادم یا باید وقف درس بشه یا وقف شوهر

من عروسی کردم همه گفتن درسو بزار کنار نمیرسی

ولی من لیسانس گرفتم

بعدم گفتن حامله ای نمیتونی

ولی الان ۹ ماهه حامله ام همچنان دارم درس میخونم

تا ۲ روز قبل زایمان امتحان دارم

میگن بعد بچه نمیتونی

ولی من به اونام ثابت میکنم که میتونم

چون جنمشو دارم

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
دست رو دلم نزار خواهر ک خونه باورت میشه همین الان پسر ش هروز میبینه ولی میگه تو از من دورش کردی  ...

فقط اینجا عروس اذیت میشه 

رفت آمدای مزاحمت انگیز خیلییی سخته 

تا حالا جای شما نبودم ولی یه دقیقه حس میکنم پشتم میلرزه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا حرفای خاله خان باجیاس گلم اونایی که از یع ور بوم افتادن فکر میکن ادم یا باید وقف درس بشه یا وق ...

منم درسم خیلی خوبه ترمای پیش ک تو کرونا نبود من همیشه تو دانشگاه رتبه اول معرفی میشدم اما الان نمره هر کی به هر کی شده 

وقتی هم مادرشوهرم ازش میپرسن عروست باردار یا ن میگه هنوز درس داره ولی خب جنم میخواد هم درس بخونی هم بچه داری کنی وقتی یه باز اون اوایل سقط کردم آنقدر سرکوفت زد ک شوهرم دلش ب حالم سوخت یه ماه گفت تمام خونه مادرم بودم ک اذیت نشیم هردو 

منم درسم خیلی خوبه ترمای پیش ک تو کرونا نبود من همیشه تو دانشگاه رتبه اول معرفی میشدم اما الان نمره ...

مادر شوهرت خیلی عفریته اس..جلوش وایسا

خیلی سفت و جدی

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
فقط اینجا عروس اذیت میشه  رفت آمدای مزاحمت انگیز خیلییی سخته  تا حالا جای شما نبودم ولی ...

هر کی اومد بااااید برم پایین ی بار نرفتم مادرشوهرم و پدرشوهرم آنقدر تیکه بارم کردن ک دیگه شوهرم گفت دلش نمی‌خواست زور ک نیست هر وقت خواستیم میایمهر وقت نخواست نمیایم

وقتی امتحان داشتی نمیرفتی پایین عزیزم

اگه هم میرفتی بعد امتحانت اونم درحد نیم ساعت

خودت خودتو اذیت کردی

درمورد بقیه کامنتاهم باید بگم درس ربطی به شوهر نداره.عرضه داشته باشی دوتاشو میتونی.

من خواهرم ۳ تا بچه داره دکتراشو داره میخونه کارم میکنه

خودمم دوتا بچه ۳ سالو ۱ سال دارم دارم میخونم

چ ربطی داره واقعا

مادر شوهرت خیلی عفریته اس..جلوش وایسا خیلی سفت و جدی

حالا ک جدی شدم چندماه نمیزارم تو زندگیم دخالت کنه میگه پسرم ازم گرفتی منم گفتم بگیرش بزار پایین قابش کن منم میرم خونه مامان وبابا از شوهر بیرون زیاد هست 

شوهرم گفته بود بهش زنت اینو گفته شوهرم گفته حالا خانوم من یه چیز بگه مگه من ولش میکنم بیام پایین

وقتی امتحان داشتی نمیرفتی پایین عزیزم اگه هم میرفتی بعد امتحانت اونم درحد نیم ساعت خودت خودتو اذیت ...

رفتم پایین گفتم قبل امتحان یه سر بزنم نگن فقط واسه ناهار اومد رفتم پایین واسه امتحان اومدم بالا ک اینطور شد

رفتم پایین گفتم قبل امتحان یه سر بزنم نگن فقط واسه ناهار اومد رفتم پایین واسه امتحان اومدم بالا ک ای ...

نباید میرفتی دیگه

دیده تو اومدی پایین گفته حتما دروغ میگی امتحان داری که اومدی بعد که رفتی اذیتت کرده نباید میرفتی

نباید میرفتی دیگه دیده تو اومدی پایین گفته حتما دروغ میگی امتحان داری که اومدی بعد که رفتی اذیتت کر ...

راس میگی نباید میرفتم ولی دیگ گذشت نمیتونم به شوهرم بگم حتی به مادرم گفتم بیام اینجا دردو دل

حالا ک جدی شدم چندماه نمیزارم تو زندگیم دخالت کنه میگه پسرم ازم گرفتی منم گفتم بگیرش بزار پایین قابش ...

نه واقعن باید جلوش وایسی

نرو پایین 

از ۳ بار ،۱ بار درو براش باز کن

همشم بهونه الکی بیار که بفهمه

وقتی مهمون و اینا براش میاد بگو کار دارم نرو پایین

باهاش سرسنگین باش

ولی اصلن پیش شوهرت ازش گلایه نکن و بدشو نگو..

جایی رفتی پرسید کجا؟ بگو کار دارم‌و بهش توضیح نده

وقتی میگه پسرمو ازم گرفتی

بگو اگه میخواستی ور دلت باشه چرا براش زن گرفتی؟؟؟

همینه که هست

نه واقعن باید جلوش وایسی نرو پایین  از ۳ بار ،۱ بار درو براش باز کن همشم بهونه الکی بیار که ...

یه پسره یه بچه بخدا خیلی سختمع هر جا رفتن باید باشیم عید فطر بود 

قرار شد بریم با خانواده من رفتیم بعد بعد ازظهر زنگ زده میگه بیا حالم بده بیا فقط وقتی رفتیم سرمرو گنده نشسته بود اونجا 

گفت قراره بریم خونه باغ عمو شما هم بیاین منم گفتم مگه حالتون بد نبودگفت شما رو دیدم بهتر شدن وسایلتون جمع کنین که بریم منم شوهرم گفت مامان میدونی ک قول دادم به خانواده همسرم بریم اونور شب قراره آبگوشت درستت کنن زشته نرم شما برین گفت باشه برین وقتی رفتیم آنقدر زنگ زد آنقدر زنگ زد شوهرم گفت بیا شب بریم شبونه چشاش ندید ولی باید حتما میرفت خونه عموش چون مادرش زنگ پشت زنگ زده بود شبونه رفتیم من خسته از صبح بیرون شوهرمم خسته بود چشاش دو دو میزد دیگ 

نمیزاشت بخوابیم گفت کجا رفتین چیشد خوش گذشت 

شوهرم از بس سزش درد میکرد گفت مامان فیلم گرفتیم بعدا بهت نشون میدیم تروخدا بزار بخوابیم خستم