2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

524 بازدید | 59 پست

هرهفته میره بازار روز ۴ ۵ ساعت میچرخه امروز من و شوهرم رفتیم  مبخواستم لباس زیر بخرم و چندتا موبر 

بعد مادرشوهر و خواهرشوهرمو دیدم اونجا

احوالپرسی کردیم و بعد جدا شدیم ما رفتیم بالاتر وسایلو خریدم بعد تو کیفم گذاشتم اومدیم ی ردیف دیگه مادرشوهرم برگشت گفت چرا چیزی نخریدی منم خجالت میکشیدم بگم اینارو خریدم دیگه ...

گفتم ی دور دیگه بزنم ی چیزایی بخرم 

بعد یهو عصبی شد طلبکار شد گفت چرا چیزی نمیخواید بیخودی ول می گردید چی میخواید الکی ول میچرخین😒😒😒 خودش هرهفته اونجاس ما فک کنم ۵ ۶ ماهی میشه ک نرفته بودیم 

فقط من ی بار دوهفته پیش با خودش رفتم ک برگشتنی کل سیب زمینی پیاز داد دستم براش اوردم😐

حالا ی بار رفتیما ناراحت شدم گفت ول میچرخی و فلان 😒خوب شور..ت ک نمیتونم بهش بگم خریدم عجبا از همه چی میخوان سر دربیارن 

حسودیش شده ک چرا من و شوهرم باهم رفتیم اونجا 

بعدشم نفهمید چیکارداشتیم ک از فضولی ی جا بند نمیشد 

حالا دوهفته پیش ک با خودش رفتم چیزی نخریدم الکی رفتم ک کمکش کنم اون موقع نگفت چرا ول میگردی 😏امروز ک باشوهرم بودیم گفت۰👍😏😏😏

خوب بگو مادر جون اینارو خریدم باید تو خیابون درارم نشون بدم؟

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب بگو مادر جون اینارو خریدم باید تو خیابون درارم نشون بدم؟

ببین من بعدا برم خونش بهش میگم 

ولی خدایی بعصی ادما زودی قضاوت میکنن یا مثلا حسودیشون میشه ب چیزی سر ما خالی میکنن درست نیس 

بعصی دخترا میان پی امار دادن و چشم چرونی با مردا 

والا کارخلاف نکردیم ک 

در تعجبم از این همه رویی که دادید به بقیه که در مورد اینکه کجا هستید و چیکار می کنید هم نظر بدن

من سادم رو ندادن بلد نیشتم 

چ جوری رو ندم بهش؟یعنی چیکارکنم پررو نشه؟چندمورد بگو 

هرکی میدونه بگه😭

شورتا رو از کیفت درمیاوردی میکردی تو چشمش میگفتی بیا خیالت راحت شد اینا رو خریدم فضول خانوم

😂حالا فک کن دوهفته پیش با خودش رفتم ۵ شاعت معطل شدم ول گرد نبودما امروز ک باشوهرم رفتم وسایل بخرم ولگرد شدم 😂😂

حسودی میکرد ک چرا باهم رفتیم و نتونست سر دربیاره از ما 😒

چه پررررو برای چی باهاش میری که خریداشو بیاری؟؟؟ جوابشونو بده

زورکی ادمو میبره هی میگه تو ک کاری نداری بیا تو شوهرت سرکاره بیا فلان 😒اعصابمو بهم زده نشد کاری کنیم ایراد نگیره 

چ پرروعه توچش من نگاه کرد دوبار گفت ول میگردین 

فک کنم عمدا اینجوری گقت ک خریدامو درببارم و مثلا بهش بگم برای چ کاری اومدم بازار 👍

ب خدا هرهفته اونجاس از صبح میره تا سر طهر 

😂حالا فک کن دوهفته پیش با خودش رفتم ۵ شاعت معطل شدم ول گرد نبودما امروز ک باشوهرم رفتم وسایل بخرم و ...

دقیقا همون حسادت عصبانیش کرده ولش کن بابا بذار تو حال خودش باشه تو هم با شورتات حال کن والا

مرض گرفته میخواد بمیره ولی نمیمیره  خیلی دردا داره زیاده

خخخ 

من نمیدونم چ جنگی دارن با عروس 

من اصن یادم نمیاد چیزی ب مادرشوهرم اینا گفته باشم  نمیفهمم فازشو 

الان ما رفتیم بازار بخدا نیم ساعته اومدیم بعدشم ک جای کسی تنگ نشد ک 

دیدم مرد هرزه وایساده بود گوشی ب دست مشخص بود قرار داشت پس اونا چی اگه من ولگرد اونا چی 

ی جواب بگید بهش بگم حالشو بگیرم دیگه میخوام بهش رو ندم