2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 59 پست
اره تازه یادشون افتاده چندسال پسر داشتن

بجای اینکه کمک کنه زندگی بچه هاش ب خوشی باشه همش باعث جنگه برعکسه دوره زمونه بخاطر عروس و حسادت با عروس زندگی پسراشونو جهنم میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شد تاپیک دعای دسته جمعی نابودی مادرشوهراااا   

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
خیلی وقتارونمیدیم اوناپروان کاری ب رفتارماندارن

الان مادرشوهرمن خیلی پرروعه درسته منم با این شکوت کردنم باعث شدم پررو تربشه 

ولی خدایی از رونمیره مگه اینکه جواب دندان شکن بدیم بهش 😐😐😐😐😐

چرا اینجوریه؟

اره از شوهرم حسابی میترسه ولی ب من روش بازه  باید جمع جورش کنم 👍 کم میرم خونش زیادم نمیمونم&n ...

منم مثل تو بودم. یه شب جلو شوهرم و کل خانوادشون بهم تیکه انداخت. من شب اومدم تو بغل شوهرم گریه کردم گفتم مگه من بدم که باهام این رفتار مبکنه و ایرادم چیه و این چیزا. بعد کلی قربون صدقم رفت و رفت تهدیدشون کرد که اینجور ادامه بدید دیگه رفتو امد نمیکنیم. حالا تو ظاهر خوب شدن اما گاهی پشت سرم پیشش حرف میزنن که خودش متوجه میشه و زیاد اهمیت نمیده

مثلا یه موردش رفته گفته من همیشه زودتر میرم خونتون ک کمک زنت کنم امااون وقتی میاد فقط میشینه‌. درحال ...

چ حوصله دارنا بیکاریه همش مخش تاب برداشته 

مادرشوهرمن دیشب پیعام داده فلان لباسو بیار منم گفتم باشه خودم میارم یکشنبه بیام  امروز ب شوهرم گفته زنت برام اون وسیاه رو نیاورد😐 خوب کی یکشنبه شد ما نفهمیدیم توقع داره هرچی میخواد فورا شبانه بدستش برسونم 🤣😳خودشیفته خانوم

الان مادرشوهرمن خیلی پرروعه درسته منم با این شکوت کردنم باعث شدم پررو تربشه  ولی خدایی از رونم ...

کلاپروان بی عارن کارخودشونومیکنن بگو وامامان حتماچیزی خریدم ک روم نشده بگم مگ من میپرسم شماچی میخرین چکارمیکنین توبازارمن باشم قطعامیگم

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
منم مثل تو بودم. یه شب جلو شوهرم و کل خانوادشون بهم تیکه انداخت. من شب اومدم تو بغل شوهرم گریه کردم ...

منم انقد تحمل کردم و توخونه گاهی غر زدم شوهرم از اولش میگفت رو نده خودتم جواب بده اگه من نبودم 

من هی گوش نکردم ب خرف شوهرم هی ساکت بودم الان کلا ب ضررم شده جمع کردن زبونشون ی کم سخت شده 

شوهرمنم مثل شوهرشما میشناسدشون 👍

میگه جای نمیخوای بری قشنگ بگو نمیام تعارف نکن هرچی گفتن جواب بده معطلش نکن

دقیقا. با ۶۰ سال سن حسادت و چشم و هم چشی با عروس میکنن

عین بچه ها رفتارمیکنه مثلا ی بار گفتم اره میخوام کفش بخرم رفته کفش پاره و گرد خاکی خودشو ک ساده بودداورده میگه میخوای اینو بردار 🤬چنان میخواستم بزنم تو دهنش ک دندون مصنوعیاش هزارتیکه بشه  

کفش تو بدرد من میخوره 

ی سری هم هی روسریاشو می اورد میگفت بردار 🙄 کهنه و قدیمی 

میخواس منو پیر نشون بده  حسودخانم

کلاپروان بی عارن کارخودشونومیکنن بگو وامامان حتماچیزی خریدم ک روم نشده بگم مگ من میپرسم شماچی میخرین ...

حالا دوباره ببینمش بهش میگم باید بفهمه الکی حرف درنیاره الان ب همه گفته بهار الکی اوتجا میچرخید و فلان