2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 59 پست
کلاپروان بی عارن کارخودشونومیکنن بگو وامامان حتماچیزی خریدم ک روم نشده بگم مگ من میپرسم شماچی میخرین ...

ی سری ی مراسمی یود من نرفتم بهشم گفتم ک پری شدم خون ریزی دارما 

بعد گفت باشه نیا بخواب خونه 

بعدا به همه گفته بود بهار خونه خوابه نمیاد مراسم بیکاره تمیاد 🙄🙄😐😒😒😒 دیکه نمیتونم شلوارمو دربیارم نوارمو ببینی ک 

مبگن کافر همه رو ب کیش خود پندارد ؟

لابد خودش دروع زیاد میگه ک فک کرده ماهم دروغ میکیم 

حالا دوباره ببینمش بهش میگم باید بفهمه الکی حرف درنیاره الان ب همه گفته بهار الکی اوتجا میچرخید و فل ...

اصلاربطی بهش نداشته خواهرشوهرمن تواین ایام کروناهزارباررفته بیرون یعنی سرجمع دوروزخونه نیس منم تاچیزی بگن بهشون میگم هزاربارم مهمونی داده مگ من دخالت میکنم ک اونابکنن حرفتوبزن وقتی انقدرپرو طرفت

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر پس خیلی کارت راحت ترشده. خیلی خوبه که ادم شوهرش پشتش باشه

شکر خدا ادم منطقیه قبول داره من کاریشون ندارم اونا کرم میریزن تا ادمو میبینن کرما فعال میشه🙄😐🤬😒🐒🤣

اصلاربطی بهش نداشته خواهرشوهرمن تواین ایام کروناهزارباررفته بیرون یعنی سرجمع دوروزخونه نیس منم تاچیز ...

حرفمو میخوام بزنم هی میام بگم باز ی چیزی نمیذاره نمبدونم چمه 

چیکارکنم؟

حرفمو میخوام بزنم هی میام بگم باز ی چیزی نمیذاره نمبدونم چمه  چیکارکنم؟

این دفعه تکرارکردبدون بی احترامی حرف دلتوبزن عزیزم نذارخودخوری کنی 

این دفعه تکرارکردبدون بی احترامی حرف دلتوبزن عزیزم نذارخودخوری کنی 

اره من از این ب بعد حرفامو میگم میخواد بهش بربخوره میخواد نخوره میخواست شروع نکنه و از این سکوت سو استفاده نکنه 

شوهرمم ک اجازه داده

آخری

خوندم چ بی رحم و خودخواهه 

مادرشوهرمن پارسال روز مادربراش هدیه خریدم یعنی خودشو بردم بازار روسری و پارچه انتخاب کرد روسری رو گذاشته بود زیر در نزدیک سوراخ موش 🙄😒 قشنگ منو برد بهم نشون داد گفت ببین روسری ک تو خریدی استفاده نمیکنم گذاشتم اینجا موش نیاد توخونه 

منم ب شوهرم گفتم شوهرم گفت حق نداری چیزی بخری امسال پشمم نخریدم زنگم نزدم پامم خونش نذاشتم 

بفهمه با  خر طرف نیست

ی سال وایسادم روز مادربشه تا نشونش بدم ک از رفتار پارسالش ناراحتم 

منم صبرم عین تو لبریز شده من ی سال و نیمه عروسش شدم ولی ببین چیکارکرده چقد بدی کرده فرق کذاشته حرف بی ربط زده ک تموم شد ظرفیتم ب قول دوستمون هم جوابشو میدم هم بارفتارم حالیش میکنم تا وقتی اینجوری باشه خوشم ازش نمیاد

اره من از این ب بعد حرفامو میگم میخواد بهش بربخوره میخواد نخوره میخواست شروع نکنه و از این سکوت سو ا ...

وقتی شوهرت ساکته جلوش بهت متلک میندازن خودت زبون داشته باش مگ اون ناراحتی شمابراش مهمه 

خوندم چ بی رحم و خودخواهه  مادرشوهرمن پارسال روز مادربراش هدیه خریدم یعنی خودشو بردم بازار روس ...

چقدر بی شعور. میدونی آدم دلش از این میسوزه جواب محبت آدمو اینجوری میدن. بعد میگن وای این چش شد؟ این که خوب بود!! برن زیر گل

خوندم چ بی رحم و خودخواهه  مادرشوهرمن پارسال روز مادربراش هدیه خریدم یعنی خودشو بردم بازار روس ...

من شوهرمم نمیفهمه... همیشه هوای مادر خودشو داره... تمام حرفها و کارایی که بهم کرده یادش میره... همیشه هم طلبکار منه... اون موقع که عقد بودیم مشاور به من گفت ازدواجتون صد در صد غلطه... گفتم نه خودش فرق داره... گفت این مثل گلیه که ریشه اش تو همون گلدونه... راست میکفت... عین هموناست.... ازش دارم زده میشم. از بس همیشه طلبکارمه.