2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 59 پست
دقیقا همون حسادت عصبانیش کرده ولش کن بابا بذار تو حال خودش باشه تو هم با شورتات حال کن والا

اره من شوهرم میخواس بره جایی کارداشت 

واسه همین با عجله رفتیم  نمیتونسیم زیاد وایسیم گرم بگیریم خوش بش کنیم این فک کرده بی محلی کردیم میگه چرا محل ندادن نگفتن چی میخوان بخرن چرا با ما نگشتن و فلان واسه همبن دردش گرفته 

زورکی ادمو میبره هی میگه تو ک کاری نداری بیا تو شوهرت سرکاره بیا فلان 😒اعصابمو بهم زده نشد کاری کنی ...

وقتی دنبالتون میان که برید بگید من کار دارم و باید تو حونه بمونم.

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرض گرفته میخواد بمیره ولی نمیمیره  خیلی دردا داره زیاده

مال منم دعا کن نیست و نابود بشهه

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

ایشالا که هم مادرشوهر تو بمیره هم مادرشوهر عوضی من

هم واسه من

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

من خب نمیدونم چطور از اول برخورد کردید ولی من توی این چند سال که عروس مادرشوهرم هستم با اینکه همسایه ...

دستت دردنکنه حالا منم جاریم اویل اومد هی گفت شما هفته ای چندبار نزدیکی دارید فلان من پیچوندم دبگه این از سرش پرید 

چندبارم مادرشوهرم  گفت اره من و بابا دیشب فلان بهمان ک مثلا منم ب حرف بیام منم با ی لبخند رد میکردم

ببین بقیش حله من ده روز یکبار میرم زیاد گرم نمیگیرم 

مشگل میدونی چیه؟ اینه که مادرشوهرم اینا پررو هستن .

مادرشوهرم میاد ی تیکه ای میندازه یا دخالت میکنه من جواب نمیدم این شده ک پررو شده  بقیه اون کارایی ک گفتی میکنما اما مشکل از پرروبازی اوناس من باید شروع کنم جواب دادن  جواب ک بدی اگه هرروزم ببینیشون دیگه جرات نمیکنن زر بزنن 

چجوری جواب بدم؟یهو ؟یا کم کم نامحسوس

وقتی دنبالتون میان که برید بگید من کار دارم و باید تو حونه بمونم.

نریمم ناراحت میشه ب همه میگه بهاره نیومد و تنها رفتم و فلان 😭😭😭🤦‍♀️خدایا چ گو هی بخورم 

گور به گور بشن این ادما. جلو روی شوهرم هی بمن و مامانم احترام میذاره هی محبت میکنه‌ بعد زیرزیرکی بامارمولک بازی از پشت سرمون میخواد مارو از چشم شوهرم بندازه.اخه خیلی خودشون خاله زنک و اهل دخالت و تیکه هستن همسرم فهمیده بود ازشون فاصله گرفته بود. حالا داره مارو ازچشم میندازه زنیکه گوه

هیچی این رفتارا کنترلش با شوهرته

اره از شوهرم حسابی میترسه ولی ب من روش بازه 

باید جمع جورش کنم 👍 کم میرم خونش زیادم نمیمونم 

فقط باید جواب بدم اخه تا جواب ندی ول نمیکنه 

چ اخلاقیه ؟

در تعجبم از این همه رویی که دادید به بقیه که در مورد اینکه کجا هستید و چیکار می کنید هم نظر بدن

خیلی وقتارونمیدیم اوناپروان کاری ب رفتارماندارن

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕