nmmmmmmmmmm مدیر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 549 عنوان حامله شدم...🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 3705 بازدید | 194 پست ۴۵ سالمه تازه فهمیدم حاملم ناراحتی قلبی هم دارم میترسم😥😥😥😭😭😭چه خاکی به سرم بریزم🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ 1399/11/13 | 11:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nmmmmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 549 واقعا دست تک تکتون درد کنه که روحیه میدین انشالله هر چی میخواین خدا بهتون بده
سنت_اوسپيس عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 6870 سر فندق رو دیدی ببین من همه اش منظورم از فندق اون تو عصر یخبندان بود البته اون بلوط بود تو ذهنم اون ... فندق چیده نشده از درخت!!!خدایی چه تصوریه 🤣🤣🤣بچه طفلکیتو سربازی تابلو میشه 🙃
fatememasumi عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 2015 مبارکت باشه عزیزم حکمت خداروشکر....رحم یه زن بیست ساله حامله نمیشه اما رحم زن چهل ساله میشه....خدای ... ایشالا ک نی نی دار میشی گلم
زهرا82 عضویت: 1395/10/27 تعداد پست: 31991 بچه ها بزرگن خجالت میکشم خجالتو بیخیال فقط برای سلامتی خودتون ضرر نداره باداری؟
mamiyeroham عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9982 وای شوخی نکن🥺من ب نی نیم میگم جونور کوچولوم تاثیر داره واقعا؟؟؟ نمیشه گفت ولی خوب باهاش حرف بزن آدم به جیگر گوشه اش میگه جونور اخه خواهرماینهمه اسم قشنگ قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
fati_fati عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 1363 بچه هایی ک مامانشون سن بالا بدنیاشون میاره خوشگل میشن دورو برم هزار نفر هست ک اینطپرین مامانشون بالای ۴۰سال اوردشون خیلی خوشگلن احسان علیخانیم مامانش ۴۰بوده بدنیاش اورده ...اونمخوشگله💜😁🔪
قاب_عکس_خالی_۱۳۷۹ عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 3359 چه خوب😍 چقدددد برات خوشحالم چقددددددد....هر دفعه ک کاربریتو میبینم قند توی دلم اب میشه...برای منم دعا کن ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤
2asemanabi عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 5538 من یه خانومو تو سونوگرافی دیدم سنش بالا بود میگفت عروس داره شیش ماهه حامله بود تازه فهمید اون موقع رنگش مثل گچ بود و هی میگفت میشه، خواهرش میگفت نمیشه بزرگه دیگه...ازون روز فکرم پیششه نکنه بلایی سر خودش بیاره حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
mamiyeroham عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9982 فندق چیده نشده از درخت!!! خدایی چه تصوریه 🤣🤣🤣 بچه طفلکی تو سربازی تابلو میشه 🙃 الان خداروشکر گرد هست اولش تخت شد بعد گردش کردم یادش بخیر خخخخ قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اونه عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 2099 من ۱۵سالم بود داداشم ۲۱.مامانم ۴۰سالش بود ابجیم دنیا اومد خیلی کارهاهم کرد ک سقطش کنه نشد.الان مامان ... عینه مامان من ک منو 41سالگی خاست بنذازه مامانم گفت نشد ک نشد هرچقد بالا پایین میپریدم نیفتادی
سنت_اوسپيس عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 6870 الان خداروشکر گرد هست اولش تخت شد بعد گردش کردم یادش بخیر خخخخ 🤣🤣👍
parvaneh1370 عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 2954 ایشالا ک نی نی دار میشی گلم ممنون عزیزم که اینقد دل بزرگی داریدبعضیا میان دل میشکنن ومیگن طعنه زدی...ولی خدا لعتنم کنه اگه قصد طعنه زنی داشته باشم....هیچوقت حلالش نمیکنم هیچوقت