2821
2789
عنوان

حامله شدم...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3703 بازدید | 194 پست
من پسرم رو فندق صدا میزدم تو دلم بود وقتی دنیا اومد به خاطر فشار زایمان طبیعی خداییش کله اش شبیه فند ...

وای شوخی نکن🥺من ب نی نیم میگم جونور کوچولوم تاثیر داره واقعا؟؟؟

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
واای واای ..از اونا ک تتغاری میشن عزیز میشن.دیگه باید تحت مراقبت قوی باشی.چن تا بچه دارید؟

اره اما بچه چی ؟نسلی که اکثرا بچه ها خانواده جوون تحصیل کرده اون بچه چه گناهی کرده که پدر مادر پیر داشته باشه ؟4.5نسل تفاوت 

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم حالت چطوره بهتر شدی؟ چیشد جاری اومد

لکه بینیم خوبه اگه باز نیاد ولی حالت تهوع هام نابودم کرده نه گفتم نیاد خخخ

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
اخه تو سونو مثل لوبیا بود😅

عزیزم ان شاء الله سالم بیاد تو بغلت ❤️ 

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

کله ش شبیه فندق بود بعد شما به زور گردش کردی؟؟؟؟؟؟  فندق که گرده 😅😅

سر فندق رو دیدی ببین من همه اش منظورم از فندق اون تو عصر یخبندان بود البته اون بلوط بود تو ذهنم اون بود اخرم اون شد تصویر ذهنیم اون بود نمیدونم چرا

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

عزیزم ببخشید ولی خنده ام گرفت😂😂

یاد نه ماه پیش خودم افتادم که ناخواسته باردار شدم و از شدت شوک یک ساعت تمام می لرزیدم.

حالا خدا بخواد بچه شش روز دیگه دنیا میاد و بارداریم تموم.

تو هم نگران نباش،خدا کمکت می کنه

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
عزیزم ان شاء الله سالم بیاد تو بغلت ❤️ 

ایشالا💋

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
کی دیگه ؟؟دیشب امروز از بس گریه کردم دو تا چشمم درد میکنه وحشتناک

مشکلتون چیه

البته جسارتا

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
لکه بینیم خوبه اگه باز نیاد ولی حالت تهوع هام نابودم کرده نه گفتم نیاد خخخ

خداروشکر. تهوع تم خوب میشه تا چند وقت دیگه نگران نباش

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره