2789
عنوان

حامله شدم...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3703 بازدید | 194 پست
الحمدلله توجه از لحاظه مادی بهم خییلی دارم و میگم پدرم دوستم خییلی داره ولی اونجور مثله اطرافیانم ک ...

من دقیقا تو این سن۳۴سالمه از همون اول کمبود محبت داشتم تا الانم ک شوهرم سرده تو احساس همیشه این کمیود داشتم.بخاطر همین نمیخام بچهام این حس تجربه کنن..دخترم بزور میگیرم بوس میکنم بغل میگم بهش میگم دوسش دارم..با اینکه دخترم از بغل فراریه برعکس من  

من دقیقا تو این سن۳۴سالمه از همون اول کمبود محبت داشتم تا الانم ک شوهرم سرده تو احساس همیشه این کمیو ...

درکتون میکنم واقعا خییلی حسیه بدیه

من خودمم قرار کردم که ازدواج کردم فاصله سنیه بچه‌هام خیلی دیگه اگر باشه ۵ سال بیشتر نباشه چون خودم زجر کشبوم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچی هیچی ..از نظر پزشکی عالی همه چی ..معنوی (خدا نمیده)

توکل بخدا

انشالله درست میشه 

ما جز خدا کسی رو نداریم 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اره حتما پیگیر باشه حجم کم میتونی با دم نوش یا زبره و سیاهدونه و رازیانه بیشترش کنی.من موقع پری ی دا ...

مرسی گلم که راهنمایی کردی   

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خب منم همینو میگم  پایین ۳۰ سال سندروم احتمالش بیشتره

اره دیگه عزیزم درسته حرفتون

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
ی بعضیها فقط میخوام بگم ماهم بودیم تا ی چی بگیم

ولش کن هرس نخور عزیزم

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
انشالله که دامنش سبز بشه

ممنونم ان شاءالله

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓