2789
عنوان

حامله شدم...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3703 بازدید | 194 پست
نه من از این مشکلا ندارم فقط حجمش کم شده برم دکتر ببینم چی میگه اگه لازم شد دارو اینا بده زودتر بارد ...

من نه اصلا بزور پریود میشدم دومی بسختی گیرم اومد البته میشه گفت سومی..همیشه پریودم خوب نبوذ .بخاطر همین دیگه دوتا اخری با فاصله کم هستن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😊پس مشاور ژنتیک کشکه  شما فک میکنی من از خودم درآوردم  من سر بچه دومیم مشاور گفت خانوما ...

درسته عزیزم کلا سن پایین حاملگی خطرناک تر از سن بالاعه...سن خوب برای حاملگی ۳۰ تا ۳۵ ساله

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
سروده جان اینو طبیعی باردار شدی یا دارویی چیزی مصرف کردی؟؟

ب سختی.من ی سقط بعد دخترم داشتم.‌بعد همون بدتر شدم من تنبلی داشتم دخترم بادارو جواب گرفتم ولی ی سقط داشتم بعد اون پریودم بهم ریخت یا نمیشدم هورمونم بهم ریخت.بخاطر همین اقدام زود شروع کردم اولش طبیعی جلوگیری نداشتیم جواب نگرفتم چن بار دارو خوردم دیدم جواب نگرفتم..ترسیدم ک دیگه بچه دار نشم دیگه جدی اقدام کردیم و بعد کلی ازمایشات و عکس رنگی فهمیدم چسبندگی دارم بعد عکس رنگی باردارشدم

اره اما بچه چی ؟نسلی که اکثرا بچه ها خانواده جوون تحصیل کرده اون بچه چه گناهی کرده که پدر مادر پیر د ...

اره خب منم مخالفم سن بالا بچه دار شدن.من اگه میتونستم بچهام زوذتر میوردم قسمت نشد.ولی دیگه بنده خدا باردارشده چ میشه کرد

من نه اصلا بزور پریود میشدم دومی بسختی گیرم اومد البته میشه گفت سومی..همیشه پریودم خوب نبوذ .بخاطر ه ...

ممنونم گلم

من خلم از اول ازدواجم توهم نازایی داشتم ولی خب الان هم حجم پریم کم شده هم دردای شکمی دارم هر چی خدا بخواد برام راضی هستم به خواسته اش یه پسر هم دارم ولی خب باید پیگیری کنم حالا جدای بچه دوم 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ب سختی.من ی سقط بعد دخترم داشتم.‌بعد همون بدتر شدم من تنبلی داشتم دخترم بادارو جواب گرفتم ولی ی سقط ...

اهان به سلامتی دنیا بیاد عزیزم  

بچه ها نور زندگی هستن

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
دقیقا بابای من پنجاه و خورده ای زن بابام حامله شد ما از خجالت نمیدونستیم چ کنیم اون خوشحاله 

اره اینجوری هستن مردا

عزیزم😍😍 نکنه کله اینم شکل لوبیا بشه خخخ

بد به دلت راه نده 

سالم و سلامت دنیا میاد فرشته ات  

ممنونم گلم من خلم از اول ازدواجم توهم نازایی داشتم ولی خب الان هم حجم پریم کم شده هم دردای شکمی دار ...

اره حتما پیگیر باشه حجم کم میتونی با دم نوش یا زبره و سیاهدونه و رازیانه بیشترش کنی.من موقع پری ی دارو گرفتم تو پری میخوردم یا دارو عطاری میخوردم تا حجمش زیاد شه.صبحم قلقل سیاه ذانه دار بگیر بخور ناشتا سیاهدونه و عسل

دقیقا..منم چون تجربه مادر پدرم دبدم تو سن بالا فقط تو فکر بچه بیارن فکر اموزش و تربیت و هیچیش نبودن ...

الحمدلله توجه از لحاظه مادی بهم خییلی دارم و میگم پدرم دوستم خییلی داره

ولی اونجور مثله اطرافیانم که اختلاف سنیون با پدر و مادرشون کمه احساس خوشبختی ندارم و ی خورده ناراحت مبکنه ادمو

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی