2777
2789

۴۵ سالمه تازه فهمیدم حاملم ناراحتی قلبی هم دارم میترسم😥😥😥😭😭😭چه خاکی به سرم بریزم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم دیگ کاریه ک شده😐باید از پزشک بپرسی.حواستو چرا جنع نکردی

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب😍

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
چه خوب😍

من پسرم رو فندق صدا میزدم تو دلم بود وقتی دنیا اومد به خاطر فشار زایمان طبیعی خداییش کله اش شبیه فندق بود به زور گردش کردم یادش بخیر.الان برای خودش مردی شده قربونش برم

به سلامتی دنیا بیاد نی نی ات

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
واای واای ..از اونا ک تتغاری میشن عزیز میشن.دیگه باید تحت مراقبت قوی باشی.چن تا بچه دارید؟

من درحاله تحت‌قاری

۳۷ سال اختلاف سنی با مامانم و ۴۳با بابام و اصلا هم عزیز نیستم فقط خواهرم عزیزه که ۲۰ از م بزرگتره😑😑✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
مبارکت باشه عزیزم حکمت خداروشکر....رحم یه زن بیست ساله حامله نمیشه اما رحم زن چهل ساله میشه....خدای ...

خواست خداست خواهرم

ما کاره ای نیستیم عزیزم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بچه ها بزرگن خجالت میکشم

من ۱۵سالم بود داداشم ۲۱.مامانم ۴۰سالش بود ابجیم دنیا اومد خیلی کارهاهم کرد ک سقطش کنه نشد.الان مامان بابام اینقد دوسش دارن داداشم خیلی هواشو داره .خیلی خوبه اتفاقا میشه عصای دستتون