2821
2789
عنوان

حامله شدم...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3703 بازدید | 194 پست

ولی فک کنین ببنین حوصله بچه خاهین داشت؟ 

بچه 20 سالش شدنی شما 65 سالتون خواهد شد

میتونین پا به پای ی بچه 20 ساله باشین؟ 

اگ میتونین چع عیبی داره حکمت و نعمت خداست، مبارکتونم باشه❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی فک کنین ببنین حوصله بچه خاهین داشت؟  بچه 20 سالش شدنی شما 65 سالتون خواهد شد میتونین پا ب ...

منم تو ۲۰ سالگی بابام ۶۵ سالشه لزومی نداره بخواد پا ب پام بباشه.منم دارم راحت زندگیمو میکنم بدون هیچ مشکلی

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
مامان من ۵۰ سالش بود دکتر بهش گفته بود شما هنوزم توانایی بارور شدن دارید🤣🤣

عزیززم.‌ادمای قدیم باروریشون قویتر بوده.الان یا پلی کیستیکیم یا مشکلی تو رحم و تخمدونامون هست یا اصلا تخمک نداریم..من از ترس نازایی و سنم‌بالانر بره اخری اوردم  

عزیززم.‌ادمای قدیم باروریشون قویتر بوده.الان یا پلی کیستیکیم یا مشکلی تو رحم و تخمدونامون هست یا اصل ...

منم زیر ۳۰ همرو میارم پروندرو میبندم انشاالله😂

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
زنده باشن.دیگه خداخواسته انشالله ک بسلامتی باشه.من همش فکر میکنم زود یایسه میشم.اخری تو سن۳۵,دنیا می ...

الان چن ساله هستید؟؟

من۳۳هستم توهم یائسگی گرفتم در حالیکه پریودهام اوکی هست میخوام برم دکتر اخه حجمش کم شده 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خیییییلی مزخرفه البته بابام دوستم داره نیبت به خواهر و برادرم ولی مامانم فقط دخترش خواهرم منم اصلا ...

دقیقا..منم چون تجربه مادر پدرم دبدم تو سن بالا فقط تو فکر بچه بیارن فکر اموزش و تربیت و هیچیش نبودن کلا هیچ وقت پدرم دوس نداشتم..چون عصبی بود.مادرم هم خیلی کم..بخاطر همین دوس ندارم هیچوقت سن بالا بچه دار بشم

عزیززم.‌ادمای قدیم باروریشون قویتر بوده.الان یا پلی کیستیکیم یا مشکلی تو رحم و تخمدونامون هست یا اصل ...

تغذیمون افتضاح هست خدایی 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
منم تو ۲۰ سالگی بابام ۶۵ سالشه لزومی نداره بخواد پا ب پام بباشه.منم دارم راحت زندگیمو میکنم بدون هیچ ...

خب عزیزم منم میگم اگه بتونمم اعصابشون میکشه چرا که نه مبارکشون باشه، خاهر و مادر خود من باهم حامله شدن😂 چه عیبی داره