2821
2789
عنوان

حامله شدم...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3703 بازدید | 194 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم وقتی مامانم منو حامله شد داداشم سربازی بود🤣🤣

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
میگن سن بالا که میره احتمال سندروم داون میره بالا ...

نگران نباش بابا جاری منم۴۲سالگی ناخواسته باردار شد سالم سالم هست نی نی

این چرت و پرتا رو ول کنید قدیما زنا تا دم مرگ می زاییدن

مبارکت باشه دوست عزیزم

وقتی خدا گذاشته تو دلتون حتما سالم هست

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
من درحاله تحت‌قاری ۳۷ سال اختلاف سنی با مامانم و ۴۳با بابام و اصلا هم عزیز نیستم فقط خواهرم عزیزه ک ...

میگن ناخواسته ها ک عزیزن.هرجا دیدم اخری عزیز بوده.البته من راستش اصلا اختلاف سنی زیاد تو سن بالا پیشنهاد نمیکنم

زنده باشن.دیگه خداخواسته انشالله ک بسلامتی باشه.من همش فکر میکنم زود یایسه میشم.اخری تو سن۳۵,دنیا می ...

مامان من ۵۰ سالش بود دکتر بهش گفته بود شما هنوزم توانایی بارور شدن دارید🤣🤣

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

نه بابا مامانبزرگ من دایی کوچیکمو وو سن ۴۳ بدنیا میاره اونم ناخواسته الان یلی شده برا خودش ماشاله زنو بچه م داره سالم دومادم داره تازه بیخیال سن همه چی دست خداس...

سنگینه هضم من برات؟! بکش کنار مرسی فدات😚

الهام حمیدی الان ۴۳ سالشه اولین بچشو دنیا اورده

میگن ناخواسته ها ک عزیزن.هرجا دیدم اخری عزیز بوده.البته من راستش اصلا اختلاف سنی زیاد تو سن بالا پیش ...

خیییییلی مزخرفه

البته بابام دوستم داره نیبت به خواهر و برادرم ولی مامانم فقط دخترش خواهرم

منم اصلاا خوشم نمیاد اختلاف سنیه زیاد چون واقعا معضله شدید در همه وقت

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
بله صددرصد  همون خدایی که عیسی رو تو دل مریم پرورش داد....بله فقط باید اون بخواد که نمیدونم چه ...

توکل به خودش

انشالله برای شما هم بخواد میدونم خیلی سخته خیلی ولی واقعا یه چیزایی دست ما نیس تو دنیا

امیدوارم زودتر نی نی دار بشید دوست خوبم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
زیر پوستی .طعنه نزن خاهر. خواست خداس اینا تو تقدیر و قسمته .ناباروری. عقیم بودن .باروری همه و همه کا ...

چیزی بهت نمیگم که زود قضاوت کردی

فقط خدا لعنت کنه و تا ابد عقیمش کنه کسی رو که بخواد طعنه بزنه همین