من پسرم رو فندق صدا میزدم تو دلم بود وقتی دنیا اومد به خاطر فشار زایمان طبیعی خداییش کله اش شبیه فند ...
عزیزم😍😍 نکنه کله اینم شکل لوبیا بشه خخخ
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
منم مامان دوستم 4٠و خورده ای بود ک نی نی سومش ب دنیا اومد😁
حالا 3تا دختر داره ک اولی هم نامزده
ولی این ته تغاری واسه همه یچیز دیگس
همه خیلییییییی دوسش دارن
یه زبونم داره ٣متر😂
لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍 لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂 لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁درخواست دوستیم قبول نمیکنم
چطور دلتون میاد؟اون بچه چه گناهی کرده وقتی 10سالشه مادرش55سالشه ...
وا عزیزم خب باشه اتفاقا مادر سن بالا خیلی بهتر از مادر کم سنه دیگه اینم شده نمیشه ک اینجوری گفت
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
ماشالله بچه هاتون بزرگ شدن و فهمیده خدا دوستون داشته که الان یه بچه بهتون داده که خونتون رنگ و بوی تازه بگیره مبارک باشه عزیزدلم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد و زیر سایه پدر و مادرش زندگی کنه ماکه خیلی خوشحال شدیم و حس خوبی داریم خوش به حال شما