2789
عنوان

حامله شدم...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3703 بازدید | 194 پست

عروسی خواهر بزرگم،خواهر کوچیکم تو بغل بابام بود. عکس گرفتن. زایمان مادرم، شوهرخواهرم واسش لباس عروس آورد.😁😁بزاربیاد،همچین عزیز بشه.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه حس خوبی دارم وقتی جونور صداش میکنم 😍😍😍ب  دنیا بیاد قراره ی گاز محکم بگیرم ازش

موفق باشی 

وقتی خودت حس خوبی داری کافیه   

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

اها راستی همدمت میشه من یه خانوم خیلی مهربون میشناسم نوش کلاس اولیه ولی یه پسر اورده انقد قشنگ بچه داری میکنه میگه همدممه دیگه کلا به نظر مادر پسر جذابی میان 

انشاءالله برا شما هم بهترین ها اتفاق بیفته خیرشو ببینین و سالم و صالح باشه 😍

خدایا شکرت که هستی =)

چطور دلتون میاد؟اون بچه چه گناهی کرده وقتی 10سالشه مادرش55سالشه ...

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
ممنون عزیزدلم  چقد شما مهربونی...کاش بتونم بهش فکر نکنم وبیخیالش بشم...خیلی دلم میخاد

به خدا دلم میگیره از ناراحتیای اینطوری. فکرو خیال بد و استرس از همه چی بدتره. اینو یادت نره خدا تک تک لحظه ها پیشته و یه روز این سختیا برات جبران میشه...

من کل عمرمو دارم با این فکر میگذرونم..‌. که روزای سخت و طاقت فرسا برام خاطره میشه و بعدا میتونم به خودم افتخار کنم به خاطر این مقاومت

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
به خدا دلم میگیره از ناراحتیای اینطوری. فکرو خیال بد و استرس از همه چی بدتره. اینو یادت نره خدا تک ت ...

عزیزم شما چقد ادم مثبت اندیشی وچقد انرژی مثبت میدی به اطرافیانت ....دعاکن منم اینقدر ادم مقاومی باشم

ان شاالله شماهم به حاجت دلت برسی و مشکلاتت حل بشه