2777
2789
عنوان

رمان

79 بازدید | 5 پست

سلام من دنبال یه رمانیم که دختر با پسرعموش ک فک کنم اسمش حمید بودع ب اجبار ازدواج میکنع بعد در دوران عقد تصادف میکنن و دخترع نابینا میشع پسرع هم طلاقش میدع...دخترع با خواهر و مامانش زندگی میکنن و مامانش هم خیاط...ی روز ک دخترع داخل پارکع با ی دختر دیگع آشنا میشع و نقاشیشو میکشع و برادر دخترع خرج عملشو میدع...ممنون میشم کمکم کنید اسمشو پیدا کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فهمیدی منم تگ کن⚘

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

عزیزم توی نت سرچ کن میاد موضوعش رو بنویس خیلی اسم میاد بالا ولی من چون نخوندمش نمیدونم کدومه اگه فهمیدی منم ریپلی کن اسمشو بگو

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز