2777
2789
عنوان

رمان

79 بازدید | 5 پست

سلام من دنبال یه رمانیم که دختر با پسرعموش ک فک کنم اسمش حمید بودع ب اجبار ازدواج میکنع بعد در دوران عقد تصادف میکنن و دخترع نابینا میشع پسرع هم طلاقش میدع...دخترع با خواهر و مامانش زندگی میکنن و مامانش هم خیاط...ی روز ک دخترع داخل پارکع با ی دختر دیگع آشنا میشع و نقاشیشو میکشع و برادر دخترع خرج عملشو میدع...ممنون میشم کمکم کنید اسمشو پیدا کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فهمیدی منم تگ کن⚘

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

عزیزم توی نت سرچ کن میاد موضوعش رو بنویس خیلی اسم میاد بالا ولی من چون نخوندمش نمیدونم کدومه اگه فهمیدی منم ریپلی کن اسمشو بگو

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣