2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18662 بازدید | 831 پست
سلام عزیزم  من دیشب خواب دیدم جلوی در هال خونمون یه گودالی هست که توی اون گودال انگار یه قرآنه ...

سلام عزیزم. شما ابتدا باید مطمئن بشین که توی زندگیتون دعا یا طلسمی وجود نداره.

من به خوابتون خیلی مشکوکم.

تعبیر دیگه ای که میشه گفت اینه که شما به مسائل مذهبی پشت کردین و اونها رو انگار چال کردین و این براتون خطرساز میشه و باعث بی قراریتون میشه.

سلام یکی ازدوستانم دوشب خواب دیده که من کشک نذری براش بردم میشه لطفا تعبیر کنید برام 

سلام عزیزم. خواب شما هم دو مدل تعبیر میشه. کاش دقیقا میگفتین چه کشکی؟ پخته؟ توی آش؟ 

در هر حال یا اینکه شما حاجتی دارین که باید نذری بدین تا حاجت روا شین.

یا برای دوستتون ناراحتی ای پیش میاد. چون خود کشک تعبیر غم و غصه و فتنه و اینجور چیزا رو داره. خصوصا اگه دیده باشه که اون کشک رو خورده.

موفق باشی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من بازدارم خواب سیب سبز و پرتقال درشت دیدم که از رو زمین جمع میکنم و خواب آلوچه سبز که میخورم تعبیرش میگین

در زندگی به کسانی دل میبندیم که ما را نمی خواهند و از بود کسانی که ما را می خواهند بی خبریم
زندگی همسرتون دچار یه تغییر بزرگ و ناگهانی میشه. برای رفع بلا لطفا یه چیزی خون کنین. 

سلاپ خوبین عزیزم 

من خوابی دیدم میشه تعبیرشو بگی 

من خواب دیدم خونه ی خالم هستیم خالم پارسال فوت شده 

خونه اون هستیم خالم میره اینور اونور وسایل میاره برامون پیش دستی اینا چاقو اینا میزاره جلوی ما بعد یه جعبه بزرگ شیرینی خشک داد دست دختره اونیکی خالم ک پخش کنه بین ماها شیرینی هام بزرگ بزرگ بودن مام برداشتیم 

میشه بگی تعبیرش چیه ممنونت میشم 

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘

سلام عزیز 

من دیشب خواب میدم توی جمع خانواده همسرم هستم 

دایی همسرم ی مرغ بود زیر گلوش با چاقو خط انداخت مثلا میخواست قربانی کنه برای من 

خون مرغ اغشته کرد ب ی دستمال یا پنبه و میخواست ب سر من بماله

من میترسیدم اما آخر سر، ب سر من خون اغشته کرد.

وقتی خون میزد مرغ تو بغلش بود.

سلام عزیزم. خواب شما هم دو مدل تعبیر میشه. کاش دقیقا میگفتین چه کشکی؟ پخته؟ توی آش؟  در هر ...

ممنونم کشک نپخته سفید بوده منم یه حاجت دارم 

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده