2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

18653 بازدید | 831 پست

سلام به همگی،

اگه خوابی دیدین که تعبیرشو میخواین، میتونین بنویسین تا تعبیرش کنم.

تعبیر رو فقط واسه پنج نفر اول مینویسم. اگه فرصت کردم فردا باقی خوابهارو هم تعبیر میکنم.

ضمنا با این مسئله که میگن خواب رو تعبیر نکنین کاملا مخالفم چون خوابها گاهی میخوان به ما هشدار بدن تا مراقب خطرات اطرافمون باشیم یا با صدقه، دفع بلا کنیم. پس بهتره زبون خواب رو بدونیم تا متوجه معنای خواب بشیم.

موفق باشید🌺

شوهرم کلی بهم پول داد

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

خواب دیدم دندان‌ها ی شوهرم همش سیله و گندیده شده

و چند ماه پیش هم خواب دیدم یه سنگ قبر به اسم شوهرم هستش که یه نفر گفت از الان براش درست کردیم😟😟😟😟😟

تو رو خدا اگه میدونی بگو 

خدا کنه واقعا هر سلام ۷۰،۶۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم....چون تنها توشه آخرتمه😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و مادرم و برادر کوچیکم تو ماشین بودیم من بستنی دستم بود وقتی ماشین نگه داشت پرتش کردم رفتیم تو یه صف آسانسور توی اون آبخوری داشت که وضو هم میشد گرفت من وضو گرفتم مامانم وضو نگرفت، بهنوش بختیاری دکتر بود یه سنجاق کثیف از جیب مامانم درآورد. آسانسور رفت یه طبقه پایین انگار زیارتگاهی یا حرمی بود  شلوغ من تو صف ننمازگزارا نشستم. یه تیکه دیگه خوابم من تو واگن قطار خالی حتی بدون صندلی نشستم بابابزرگم گفت مامانت میمیره 😟 یه مرد هم بهم اومد بهم گفت کجا میری گفتم نمیدونم. شب بود و دلگیر بعد قطار خیلیییی آروم راه افتاد. 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
خواب دیدم دندان‌ها ی شوهرم همش سیله و گندیده شده و چند ماه پیش هم خواب دیدم یه سنگ قبر به اسم شو ...

زندگی همسرتون دچار یه تغییر بزرگ و ناگهانی میشه. برای رفع بلا لطفا یه چیزی خون کنین. 

لطفا دقیق توضیح بدین. مثلا چه نوع پولی بود. اسکناس یا سکه‌. چه رنگی بود. چه حس و حالی بین شما و همسر ...

اسکناس خیلی مهربون وعلاقه قلبی زیاد

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
زندگی همسرتون دچار یه تغییر بزرگ و ناگهانی میشه. برای رفع بلا لطفا یه چیزی خون کنین. 

🤯🥺 برا خودش

خدا کنه واقعا هر سلام ۷۰،۶۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم....چون تنها توشه آخرتمه😃
من و مادرم و برادر کوچیکم تو ماشین بودیم من بستنی دستم بود وقتی ماشین نگه داشت پرتش کردم رفتیم تو یه ...

شما توی زندگیتون خوشی‌هایی دارین که خیلی به چشمتون نمیاد. از طرفی خیلی آدم متعهد و معتقدی هستین و از همین جهت هم راه برای چیزایی که میخواین توی زندگیتون باز میشه و به آرزوهاتون میرسین و حاجت روا میشین.

قسمت سنجاق کثیف کیف مامانتون رو خوب متوجه نشدم‌. حس کردم خیلی گنگ نوشتین. بنابرین این قسمت رو تعبیر نکردم تا اشتباه نکرده باشم.موفق باشید

شما توی زندگیتون خوشی‌هایی دارین که خیلی به چشمتون نمیاد. از طرفی خیلی آدم متعهد و معتقدی هستین و از ...

. بعد ببخشید من یادم رفت بگم توی آسانسور گوشوارم پودر شد کف اتاقک من نشستم هی میخواستم جمعش کنم دوباره می‌ریخت. حرف پدر بزرگم منو میترسونه

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
شما به زودی به کمک همسرتون و با حمایت ایشون به یکی از آرزوهاتون میرسین و خوشحال میشین

ممنونم ازکجا فهمیدین واقعا امرو ز یه ارزو کردم