2789
عنوان

خودزنی شدیدش

229 بازدید | 46 پست

دوستان من همسرم (نامزد ) که داستانم تاپیک های قبلی هست ...کلا مشکل داشتیم ودرحال جدایی

ولی من به دلایلی همش دو دلم هنوز عذاب وجدان رهاکردنش دارم ولی دیگه خسته ترین بودم بعد سه سال دوستی و عقد

ی روز که بحث میکردیم سر طلاق من گریه میکردم حالم بد بود عصبی شد از گریه من و ازینکه گفتم طلاق کمربند برداشت پشت خودشو قرمز و کبود کرد

این رفتار یعنی چی؟ ذهنم مشغول شد چون همیشه رو کمرش حدود پنج شیش تا خط میدیدم مثل جای چیزی بصورت خط صاف ... پرسیدم چیز دقیقی نگفت فکر کنم گفت همیشه بوده ولی من شک کردم یعنی در گذشته بخودش آسیب زده ؟

(سابقه کیفری نداره )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم میزنه آخرین بار باز سر جدایی زد چشمم کبود کرد ک دیگه گفتم قطعا جدا میشم فقط برامسوال اون خطوط ...

ولکن بابا تو دنبال دلیل خطوط روی کمرشی مردک کلا روانیه بندازش دور اه

با اینکه دست بزن داره دودلی؟ چرا؟

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

من از همسرم جدا شدم دست بزن داشت و خیلی کارای دیگه

اما قبل عروسی هم یکی دوبار دیدم که خود زنی کرده بود میگم که آگاه باشی فکر برگشت اینا نکنی

یبار سیگار تو بازوش خاموش کرده بود یبارم با موکت بر چنتا کشیده بود رو دستش

خدا یار باشد😍😍

اونها خودزنی بوده.خودزنی یه خشم درونی از خودش داره .

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

الانم میزنه آخرین بار باز سر جدایی زد چشمم کبود کرد ک دیگه گفتم قطعا جدا میشم فقط برامسوال اون خطوط ...

نمیدونم شاید افتاده یا با کسی دعوا کرده چنگش زده خط افتاده

ولی با تعریفاتی که کردی خیلی خطرناکه

ببین تو اینستا خیلیا رو میزارم که خانمشونو یا بچشونو کشتن

از همین شوهر وحشیا گرفتن که این اتفاقات براشون میفته

وقتی یسریارو جواب نمیدم میخوام بگم جواب ابلهان خاموشیست

با اینکه دست بزن داره دودلی؟ چرا؟

بشدت بهم توجه میکرد حامی وفادار خسیس نبود پیشنهاد خونه بنام زدنم داد ولی ذله شدم از دستش وقتی عصبانی میشد تن و بدنت میلرزید یا تهدید میکرد یا کتک یا فحاشی یا همش از استرس میمردم خیلیم بی منطق وحق ب جانب ولی بازمدوسش دارم اگ برگردم ۹۰درصد شکسته

تاپیکاتو خوندم ، نامزدت خودشیفتگی داره تنها راه چاره اش اینکه از تکنیک سنگ خاکستری استفاده کنی.من اکسمو اینجوری از سر راهم برداشتم که نه توضیح دادم نه توضیح خواستم، مثل سنگ بدون واکنش بودم. ولم کرد.

باز که برگشت من باز مثل سنگ بودم واکنشی نشون ندادم رفت که رفت.

اینکه تحقیرش میکنی بازم ولت نمیکنه بخاطر اینکه تو حتی با تحقیر کردن میگی من هنوز بهت توجه میکنم اینجور آدما از توجه منفی هم انرژی میگیرن.نباید تحقیرش کنی یا بحث باهاش کنی.

راجب خودزنیش احتمالش هست.عشق اولم خودشیفته بود یبار گفت از فشار دستشو با سیگار سوزونده.

علتش اینکه وقتی نمیتونن فشار رو تحمل کن، و دستشون به جایی بند نیست رو خودشون خالی میکنن.

نمیدونم شاید افتاده یا با کسی دعوا کرده چنگش زده خط افتاده ولی با تعریفاتی که کردی خیلی خطرناکه ببین ...

موقع عادی بقدری مهربون و صبور که نگو

کنترل خشم نداره

موقع عصبانیت یهادمدیگه میشد

آخرین بار چشمم تا ده روز درد میکرد که دیگه گفتم طلاق

دکتر مشاور گفت اینجور آدما چند سال درمان زمان میخواد تازه بعدشم معلوم نیس عوض شه یا ن منم دیگه خسته بودم

بشدت بهم توجه میکرد حامی وفادار خسیس نبود پیشنهاد خونه بنام زدنم داد ولی ذله شدم از دستش وقتی عصبانی ...

بالاتر پست گذاشتم همسر منم دقیقا همین اخلاقا رو داشت اما رفته رفته همه چی تمام میشه بااین عصبانیت..

حتی الانم دوس داره منو کنترل کنه بااینکه جدایمون توافقی بود

خدا یار باشد😍😍
تاپیکاتو خوندم ، نامزدت خودشیفتگی داره تنها راه چاره اش اینکه از تکنیک سنگ خاکستری استفاده کنی.من اک ...

خیلی بد خودشو زد با کمربند پشتش پر کبودی شد

خودشیفنگی داره پس چرا مهربون بود مواقع عادی

دکترم گفت ترکیب از اختلال مرزی و خودشیفته

نمیدونم چ کنم دلم براش کباب سه سال زور زدم آدم نشد