2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18653 بازدید | 831 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواب دیدم از یه کوچه داشتم رد میشدم که کلی ماشین با سرعت بالا داشت داشتن با سرعت در جهت های مختلف حرکت می کردند بعد یادم نیست که چی شد با مامان و بابام سوار ماشین بودم که بابام رانندگی میکرد بعد یهو برای رفتن به خونه باید از یه مسیری میرفتیم ولی چون اون پل بسته بود مجبور شدیم به خاطر نوشته تابلو از روی که کوه بریم وسطای رانندگی بابا پا شد و شروع کرد به رقصیدن ماشینم همون طور که از روی جاده می‌رفت رسید به یه جایی که یه تیکه از جاده کنده شده بود بابام نتونست به موقع فرمون رو بپیچونه بعد مثل بازی هایی که وقتی میبازی دوباره برتمی گردونن به جایی که بودی از روی کوه ها رد شدیم و در حین رد شدن چیز های که بدست آوردید رو از دست دادیم مثلا ماشین بابام از اتومات به ماشین قبلیش تغییر کرد ولی نه ماشین نه ما هیچ آسیبی ندیدم باز یه اتفاقی افتادع بود که انگار ازشون جدا شدم و مجبور شدم از مترو برای برگشت استفاده کنم وقتی سریع داشتم از پله ها بالا می رفتم که سوار پل برقی شم وقتی هنوز سوار پله برقی نشده بودم برگه ای دیدم که انگار نوشته بود خراب یا درحال تعمیراته درست یادم نیست تا دستم رو گذاشتم  روی دستگیره شروع شد از پایین پله برقی مثل یه چرخش شروع به خراب شدن کرد من سریع داشتم از پله ها پایین میومدم ولی هم پله هم پله برقی مثل یه سرسره که انگار هرچی بیشتر طرف جلو بره کوچیک تر و تنگ تر میشه بود تا جایی که وقتی داشتم از پله فرار میکردم با خودم گفتم دیگه نمی تونم ولی در آخر تونستم از ایستگاه مترو سالم بیرون برم 

زندگی همسرتون دچاخوابر یه تغییر بزرگ و ناگهانی میشه. برای رفع بلا لطفا یه چیزی خون کنین. 

سلام خواب دیدم گوساله مادرم مریض میخوان سر ببرن من استخاره با تسبیح می گیرم خوب میاد میگم صبر کنید بعد خوب میشه گوساله