2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18654 بازدید | 831 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سوده جان،

من یه مدته خوابای عجیب غریب میبینم.یکیش این بود که دیدم شیشه شکسته و من دارم روش راه میرم یکم از شیشه هم داخل دستم فرو رفته.یبارم دیدم شبه و یک پسر جوان دم خونه وایساده و من خیلی باهاش صمیمی هستم مثل اینکه همسرمه درحالی که من تو واقعیت مجردم حتی تو خواب بغلش هم کردم به خاطر کادویی که برام گرفته بود ازش تشکر کردم.

لطف میکنی برام تعبیرشون کنی عزیزم

من خواب دیدم رفتیم مشهد با خانواده. داریم میریم حرم که با خودم میگم امام رضا اومدم که حاجت مو بدی. یه حاجت دارم که برام جورش کن. منم تو خواب خیلی خوشحالم از اینکه رفتیم مشهد؟ تعبیرش چی میشه

سلام 

خواب دیدم که  یه شب به یه روستا رسیدم که خونه هاش با طلا تزیین شده بودنن و از یک حفره تو دیوار دیدم عده ای دارن سخت کار میکنن و سوال کردم چی کار میکنید و به من با مهربونی گفتن که طلا در مییاریم از زمین و در آخر یک قالب بزرگ طلا دادن به من و ساعت 4 صبح بود که از خواب بیدار شدم

ممنون میشم اگه تعبیرش کنید

سلام عزیز من خواب دیدم که ی خرگوش خیلی بزرگ و سفید رو به خونه میبریم  بعد بیرونش میکنیم و اون خرگوش هی اصرار داره به هر نوعی شده داخل خونه بشه اما نمیتونه 

تعبیرش چی میتونه باشه؟

سلام عزیزم میشه خواب منم تفسیر کنید؟

خواب دیدم عروس شدم درصورتی که مجردم 

و عروسی بدون حضور داماد بود

یعنی منتظر داماد بودیم و منم تاحالا ندیده بودمش 

و اونجا از اطرافیا شنیدم که اخلاق بدی داره

@سوده1360  سلام عزیزم خوبی 

میشه خواب دامادمون برام تعبیر کنی لطفا .

ایشون خواب دیدن که میخواسته بیاد خونه ما و موقع داخل شدن به خونمون بسمالله گفته و تمام در های خونمون لرزیدن و تو خواب فهمیده که بخاطر این لزیده که خونمون جن هست که درای خونمون هر بار بسم االه میگفت میلرزید ن 

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*