اگه خوابی دیدین که تعبیرشو میخواین، میتونین بنویسین تا تعبیرش کنم.
تعبیر رو فقط واسه پنج نفر اول مینویسم. اگه فرصت کردم فردا باقی خوابهارو هم تعبیر میکنم.
ضمنا با این مسئله که میگن خواب رو تعبیر نکنین کاملا مخالفم چون خوابها گاهی میخوان به ما هشدار بدن تا مراقب خطرات اطرافمون باشیم یا با صدقه، دفع بلا کنیم. پس بهتره زبون خواب رو بدونیم تا متوجه معنای خواب بشیم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه مدته خوابای عجیب غریب میبینم.یکیش این بود که دیدم شیشه شکسته و من دارم روش راه میرم یکم از شیشه هم داخل دستم فرو رفته.یبارم دیدم شبه و یک پسر جوان دم خونه وایساده و من خیلی باهاش صمیمی هستم مثل اینکه همسرمه درحالی که من تو واقعیت مجردم حتی تو خواب بغلش هم کردم به خاطر کادویی که برام گرفته بود ازش تشکر کردم.
من خواب دیدم رفتیم مشهد با خانواده. داریم میریم حرم که با خودم میگم امام رضا اومدم که حاجت مو بدی. یه حاجت دارم که برام جورش کن. منم تو خواب خیلی خوشحالم از اینکه رفتیم مشهد؟ تعبیرش چی میشه
خواب دیدم که یه شب به یه روستا رسیدم که خونه هاش با طلا تزیین شده بودنن و از یک حفره تو دیوار دیدم عده ای دارن سخت کار میکنن و سوال کردم چی کار میکنید و به من با مهربونی گفتن که طلا در مییاریم از زمین و در آخر یک قالب بزرگ طلا دادن به من و ساعت 4 صبح بود که از خواب بیدار شدم
سلام عزیز من خواب دیدم که ی خرگوش خیلی بزرگ و سفید رو به خونه میبریم بعد بیرونش میکنیم و اون خرگوش هی اصرار داره به هر نوعی شده داخل خونه بشه اما نمیتونه
ایشون خواب دیدن که میخواسته بیاد خونه ما و موقع داخل شدن به خونمون بسمالله گفته و تمام در های خونمون لرزیدن و تو خواب فهمیده که بخاطر این لزیده که خونمون جن هست که درای خونمون هر بار بسم االه میگفت میلرزید ن
برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*