2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18660 بازدید | 831 پست

سلام عزیزم وقتت بخیر

من امروز ظهر خواب دیدم که پسرخاله ام که پنج سالشه داره تو حیاط همسایمون یه یه چیزی شبیه قبر میکنه و عروسکشم انداخته داخلش....  در حال کندنش بود بعد بابام رسید بهش و فرستادش رفت و خودش برگشت اون چاله رو پرش کرد بعد گوش عروسک که بیرون مونده بود رو کشید درش اورد از زیر خاک... تعبیرش چیه

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سوده جان مبشه این خواب منو تعبیر کنی 

من تو خواب یکی از بستگانم رو دیدم ک کفش اسپرت سفید نو گرفت و همونجا پوشید پاش و من احساس کردم یکم براش بزرگه و اون میخاست بره ک دیدم زمین کلا یخ هس من همراهیش کردم ک دیدم پام سر خورد افتادم زمین و بعد بلند شدم تا در بیرون همراهیش کردم و رفت و منم برگشتم خونه 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

سلام

من سالهاست خواب عشق قدیمیم رو میبینم در حالیکه خودشو بیرون نمیبینم

حتی زمانی که بهش فکر هم نکنم میبینم

دیشب هم خوابشو دیدم و اتفاقی کار پیش اومد فرداش رفتم بازار خودشو دیدم خیلی شوکه شدیم همش دنبالم میومد و اشاره میکرد بیا اینجا

من مجردم و اون متاهل☹

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

سلام سوده جان من دیشب خواب دیدم یه چند تیکه طلا. از تو یه سوراخ پیدا کردم گفتم میبرم برا خودم نمیدونستم اینا ازدوستمن بعد دوستم اومد گف من میدونم اونارو کی ورداشته منم بعد بش گفتم کار من بوده (یه‌جورایی مث امتحان دادن بود) بعد رفتیم یه جای عجیب تاریک بود یه زمین بزرگ بود دورتادور آدم بودگف اینا همه خوابن منم یکم میترسیدم برم داخل انگار مرده بودن ولی خیلی تاریک بود چیزی معلوم نبود

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

سلام خواهرم توی خواب دیده که با پدر بزرگ تازه فوت شده ام توی خونه اوناست و پدر بزرگم با حالت خبری و نه با عصبانیت با اشاره انگشت به خواهرم میگه تو 11 حیوون رو کشتی و خواهرم میپرسه من و دوباره تاکید میکنن اره

ولی میگه عصبانی نبودن

اگه میشه لطفا تعبیر این خواب رو بگین ممنون❤️

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 

سلام وقت شما بخیر 

من دیشب یه خوابی دیدم اگ میشه لطف کنید و تعبیرشو بگید ممنون میشم

من مجردم ولی دیشب خواب دیدم ک دارم به یه نوزاد دوسه ماه شیر میدم بغلش کرده بودم و داشت شیر میخورد و همه میگفتن ک این بچه منه حتی اسمشم همونی بود ک من در واقعیت خیلی اون اسم رو دوست دارم و نوزاد پسر بود 

نمیدونم تعبیرش چی میتونه باشه لطفا راهنمایی کنید🌹

سلام ممنون میشم تعبیر این خواب بفرمایید

خاله ی مادرم که برامون عزیز بوده حدودا دوماهه فوت کردن 

من دیشب خواب دیدم مادربزرگم خیلی عصبانی داد میزنه رو سر مادرش که تـو تاالان نزاشتی جنازه رو خاک کنیم و همونطور مونده

به من و یه نفر دیگه گفت جنازه رو بردارید تو باغچه خونمون خاک کنین

من رفتم لباس بپوشم برگشتم دیدن تو باغچه حیات مامان بزرگم خاکش کردن رفتم خاک روشو صاف کردم

یعنی چع تعبیری داره فکرم درگیره

✍♍
منم نگرانشون شدم کاش میشد یه جوری خبردار شیم حالشون خوبه

گفتن اگر اکانتشون مشکلی پیش بیاد با یک نام به همین مضمون میان، اما هرچقدر گشتم پیدا نکردم، واقعا نگران شدم، کاش بشه جواب بدن اگر پیامارو میخونن

سلام عزیزم ببخشید دوباره مزاحم شدم

ما ی خونه ای تو ی شهرستان دیگه داریم، هر وقت میریم اونجا سفر، ی مشکلی پیش میاد ک بهمون خوش نمیگذره. یا دعوا می کنیم یا خیلی

مریض می شیم و...

چند شب پیش مامانم خواب دید ک خونه شهرستانمون خییلی خیلی سرسبز و قشنگ بود ک حتی روی دیواراش گل سبز شده بود

مامانم تو خواب همینطور ک داشته به گل ها نگاه می کرده، ی سگ خیلی وحشتناک ک مثل سگ های عادی نبوده و انگار ی توده ی بزرگ توی پاش بوده اومد جلوی مامانم یکی دوبار پارس کرد. بعد مامانم هرجا می رفت سگه همراش بود. تو بازار تو خیابون و..

پیشاپیش ممنونم😘

سوده جون من ساکن قمم چن وقتیه که خیلی دلم میخواد برم گلزار شهدا ولی میدونم فلا نمیشه دیشب که لوکیشن میدیدم موقعیت مکانی گلزار شهدا رو هم دیدم ی لحظه 

شب خوابی دیدم ک انگتر جایی بودیم ناخوداگاه وقتی جلوتر رفتیم یهو سنگ مزار شهید زین الدین رو دیدم خوشحال شدم و سنگ قبرش خیس بود تو خوابم حس میکردم که همه برا زیارت میان و میشورن منم سنگ قبرو با دستمال پاک میکردم گل و ابش بره یهو خودمو انداختم رو قبر و گریه کردم ولی تو همون خوابم احساس وحشت از مرگ و قبر کردم‌

نمیدونی چقد خوشحالم که تو خواب برا زیارت مزار شهید زین الدین رفتم ولی خب از طرفیم میگم چون دیشب تو مپ لوکیشنشو دیدم تو فکرم بود 

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  

تعبیر خوابم تروخدا بگین پریشونم

مدتیه مریضم نگین چه مریضی 

شو هرم عمش مرده دیشب خواب دیدم عمه شوهرم محکم به در میزد اسمم صدا میزد 

دوسه شب پیش هم شو هرم خواب دیده بود که من رنگم خیلی پریده و بهش گفتم من تا اخز شب بیشتر نیستم خواشا تروخدا التماس میکنم بگین تعبیرش چیه دعا میکنم براتون صلوات میفرستم خواهشا

د 🥰💣 میشه واسه اینکه بیماریم درمان بشه یه صلوات بفرستین 🌻 واسه دخترم یه فاتحه بفرستین🍃🌻 married💍 غلامرضا 💛 سپهر👦🏻