2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18662 بازدید | 831 پست
سلام عزیزم. آلوچه ای که میخوردین، چه مزه ای داشت؟

طعمش رو دوست داشتم تو خواب و با لذت میخوردم با اینکه کلا تو بیداری آلوچه دوست ندارم . پرتقال و سیب هم درشت و خوشمزه به نظر میرسیدند

در زندگی به کسانی دل میبندیم که ما را نمی خواهند و از بود کسانی که ما را می خواهند بی خبریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طعمش رو دوست داشتم تو خواب و با لذت میخوردم با اینکه کلا تو بیداری آلوچه دوست ندارم . پرتقال و سیب ه ...

معمولا میوه های ترش تعبیر خوبی ندارن اما با توجه به صحبتای شما، میشه گفت اون سیب به معنای نعمت و برکته عزیزم. اون پرتقال هم به معنای فرزند پسره‌ و برای اون آلو هم صدقه بدین چون ممکنه کمی دلتون بگیره. اما زیاد نگران نباشین چون ترش نبوده. 

بطور کلی خواب شما داره در مورد یه نعمت صحبت میکنه که در کنارش ممکنه سختی هم وجود داشته باشه.

معمولا میوه های ترش تعبیر خوبی ندارن اما با توجه به صحبتای شما، میشه گفت اون سیب به معنای نعمت و برک ...

مممنون از پاسخگوییتون عزیزم 😗😗

در زندگی به کسانی دل میبندیم که ما را نمی خواهند و از بود کسانی که ما را می خواهند بی خبریم
معنای بدی نداره عزیزدلم. فقط داره میگه قربونی کنین. شاید در معرض چشم زخم قرار گرفتین

سلام عزیزم من خواب دیدم توی ی محضر داریم با ی نفر دارم عقد میکنم و نفهمیدم اون طرف  کیه و خودم پدر و مادرم و خانوادم (خاله هام و عموم و...) خییییلی خوشحالن و عاقد خطبه عقد خوند و من بله رو گفتم.

تعبیرش چیه ؟؟؟؟

مشکلات خود را شکلات کنید 😉
سلام عزیزم من خواب دیدم توی ی محضر داریم با ی نفر دارم عقد میکنم و نفهمیدم اون طرف  کیه و خودم ...

سلام عزیزم. دوماد رودیدین؟ یا نمیدونستین با کی دارین عقد میکنین؟

و اینکه شما مجردین دیگه؟

خواب دیدم چادر پوشیده بودم پایینش هم گِلی بود و همه منو سرزنش میکردن که چرا پوشیدی 

اینم بگم من در دنیای واقعی چادری نیستم و اونایی که تو خواب منو سرزنش میکردن خودشون چادرین 

ممنونم🙂💚

سلام عزیزم دیشب خواب دیدم تو ماشین با دخترم نشسته ایم همسرم جایی کار داشت رفت دوتا مرد غریبه اومدن طرف ماشین همسرم متوجه شد اومد من و دخترم پیاده شدیم بعد دزدا همسر و ماشین را دزدیدن بعد پلیس دزد را دستگیر کرد و همسرم را دیدم که دزدا دستبند به دستش زدن و به دست یه خانوم که لباس عروس پوشیده وصل کردن تعبیرش میگید ممنون