2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18662 بازدید | 831 پست
صدقه بدین عزیزم.❤️

سلام وقت بخیر عزیزم ببخشید اگر وقت دارید تعبیر خواب منو بگید برای سلامتی خانوادتون ۲۰ تا صلوات فرستادم 

خواب دیدم همسرم پشت فرمون ماشین خودمون یعنی وانت که داریم هست پشت وانت پر از خاک هست وسربالایی که یه مقدار شیب تند  داشت رو با همون خاک پشت وانت رفت بالا و پارک کرد 

ببخشید تعبیرش چی میشه

سلام خواب دیدم کد 0056تو دایرکت برام شماره گذاشتن  کد کشور شیلی

سلام عزیزم. اگه توی شیلی کسی رو دارین یا بهش به تازگی فکر کردین که هیچ!

اما در غیر اینصورت، این کد داره میگه تغییرات مثبتی توی راهه و نگرانی های مادیت حل میشن‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب دیدم چادر پوشیده بودم پایینش هم گِلی بود و همه منو سرزنش میکردن که چرا پوشیدی  اینم ...

اگه چادرتون مشکی بود، شما میخواین قسمتی از احساساتتون رو مخفی کنین یا راه و روش زندگیتون رو عوض کنین. هر چند این راه نسبتا راه خوبیه اما باز هم از دید دیگران راه مناسبی رو انتخاب نکردین و ازین بابت باهاتون مخالفت میشه

سلام عزیزم دیشب خواب دیدم تو ماشین با دخترم نشسته ایم همسرم جایی کار داشت رفت دوتا مرد غریبه اومدن ط ...

سلام عزیزم. شما به زودی یه مهمون ناخونده دارین که زیاد هم موندگارنیست وباعث دردسر نمیشه. اما باعث میشه همسرتون حس کنه دستاش بسته ان و نمیتونه اونطور که باید، از مهمون پذیرایی کنه. اما قطعا از حضور اون مهمون، خیر و منفعتی توی زندگیتون جاری میشه 

سلام وقت بخیر عزیزم ببخشید اگر وقت دارید تعبیر خواب منو بگید برای سلامتی خانوادتون ۲۰ تا صلوات فرستا ...

سلام عزیزم. ممنون از محبتتون.❤️❤️🙏

همسرتون توی مسیر زندگیشون مشکلات زیادی روباید تحمل کنن اما بالاخره و به زودی به اوج پیشرفتشون میرسن و ثروتمند میشن.

سلام مادرم دیشب خواب دیده من پسر اوردم ،من الان حامله ام ،تعبیرش چیه؟

سلام عزیزم. اولا که مبارکتون باشه❤️

ضمن اینکه احتمالا مادرتون به شما فکر‌کرده و این خواب رو دیده. پس از نظر من تعبیری نداره. مگر اینکه خوابهای مادر محترمتون معمولا خوابهای صادقه باشن که درین صورت، فرزندتون پسره.

موفق باشی عزیزم ❤️

لطفا دقیق توضیح بدین. مثلا چه نوع پولی بود. اسکناس یا سکه‌. چه رنگی بود. چه حس و حالی بین شما و همسر ...

سلام عزیزم خوبی 

میشه تعبیرشو بگی برام این خوابو

من خواب دیدم با عرض معذرت خیلی ببخشید خیلی بخشیدتو دسشویی مدفوع میکردم خودمو شستم بعد دیدم مدفوع های ریز ریز تو حیاطه و داره میره دم در با شلنگ اب اونارو میشستم ک برن از جلو در و بریزن تو جوب و شوهرم اون لحظه منو دید و دعوام میکرد ک چرا اینارو دم در ریختی و فلان منم زودی میشستم ک برن همشون 

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘

سلام،سالها پیش وقتی بچه بودم یه خونه تو یه جای خوش آب و هوا داشتیم خیلی قشنگ بود حیاطش خیلی باصفا بودبزرگ بود، بعداً بنا به دلایلی اونو فروختیم، متاسفانه به پسرعمم فروختیمش که زنش آدم درستی نیست اهل جنگ و دعواست،و الان ازون وقت تا الان خیلی ساله میگذره که من همیشه خواب اون خونه رو میبینم خیلی عجیبه🙄بهش فکر نمیکنم خداییش اما خیلی خواب اون خونه رو میببنم، حتی خواب دیدم مار بزرگی اونجاست که کشتمش، علتش چیه؟ شما میدونین؟ ممنون میشم بگین. 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
سلام عزیزم خوبی  میشه تعبیرشو بگی برام این خوابو من خواب دیدم با عرض معذرت خیلی ببخشید خیلی ب ...

سلام عزیزم.شما از مشکلات مالی ای که دارین به زودی خلاص میشین و به آرامش میرسین

سلام،سالها پیش وقتی بچه بودم یه خونه تو یه جای خوش آب و هوا داشتیم خیلی قشنگ بود حیاطش خیلی باصفا بو ...

سلام عزیزم.

اینکه خواب اون خونه رو میبینین، مربوط به گذشته ی شماست. 

اما اینکه دقیقاااا چه خوابی دیدین، میتونه تعبیر داشته باشه.

مثلا اینکه دیدین اونجا یه مار بزرگه که کشتینش، نشون دهنده ی یه دشمنه که زنه و از اقوام یا خانواده س. این دشمن با زبونش به شما نیش و کنایه میزنه و آزارتون میده. خب الحمدلله توی خواب این دشمن رو از بین بردین. پس این شخص نمیتونه بهتون آسیبی بزنه و بهش غلبه میکنین.

موفق باشید ❤️