2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18662 بازدید | 831 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب دیدم دندون پیش جلو خواهرم ک از نظر مساحت بزرگ شده بود رو کندم گذاشتم تو دستمال سفید .خودش بهم گفت بیا دندونم بزرگ شد و لق شده بود منم کندم.ولی یادم نیس خون اومد یا نه.

*** حول حالنا ای احسن الحال**

پدربزرگم فوت شده خیلی وقته .خواب دیدم دختر شیرخوارم رو توی یه پتوی سیاه کثیفه و بغل پدربزرگم ک لباس سیاه و کثیف تنشه .یه جوری بچه بغلشه ک میخواد بره ولی نمیره .شوهرم هم نیشخند میزنه 

*** حول حالنا ای احسن الحال**

سلام سوده عزیز،اینروزا من خوابای زیادی میبینم که فکرمو مشغول میکنه،ممنون میشم برام تعبیرشون کنی.یکیشون این بود که دیدم دندون آسیابم داخلش کلا خورده شده ،امروزم دیدم یه آقایی همش دنبالمه میخواد منو بکشه ،از خونه میام بیرون میبینم پدرم که فوت شده بیرونه داد میزنم و ازش کمک می‌خوام ،پدرم که میاد اون آقاهه با چاقو پدرم رو میزنه و منم فرار میکنم،خواهرم هم دیده که پدرم خیلی مریض احواله میگه پهلوم درد میکنه،آهرش رفتنی با بغض گفته که یکی میاد پیشتون قیافش آدمه خودش خوب نیست مراقب فاطمه(من)باشید ، ندینش به اون...هر روز ملی از این خواب میبینم که پدرم ناراحته یا اتفاقی برام میوفته میشه برام تعبیر کنی عزیزم؟😢

سلام عزیزم. اولا که مبارکتون باشه❤️ ضمن اینکه احتمالا مادرتون به شما فکر‌کرده و این خواب رو دیده. پ ...

سلام عزیزم خسته نباشی ببخشید من مزاحم شما میشم ولی هر چقدر دنبال تعبیر خوابم گشتم نتونستم جوابی پیدا کنم برای سلامتی خانوادتون وخودتون حمد خوندم 

من خواب دیدم با خواهرم خونه قدیمی که توبچگی اونجا بزرگ شدیم با خواهرم هستم واونجا یه گربه سیاه بود وفقط وفقط به من نگاه میکرد بد من به خواهرم گفتم فقط با بسم الله وصلوات میتونیم رد بشیم من تند تند بسم الله الرحمان رحیم میگفتم تا تونستیم از گربه سیاه رد بشیم   بد چه دقیقه یه رعد رو برق مهیبی زد بارون نداشت فقط رعد وبرق که من روشنایی که مال رعد روبرق بود رو از اسمان به سمت زمین میدیدم در همین حال دوبار این رعد وبرق صورت خواهرم رو زد رفتم پیشش دیدم  صورتش برخلاف تصورم اصلا نسوخته بود بود فقط پیشونیش  با چونه اش یکم خراش داشت اگر زحمتی نیست فدات شم تعبیر کن

خواب دیدم دندون پیش جلو خواهرم ک از نظر مساحت بزرگ شده بود رو کندم گذاشتم تو دستمال سفید .خودش بهم گ ...

سلام عزیزم. صدقه بدین. یه خطر یکی از اطرافیانتون که جدیدا به مقام و جایگاه خاصی رسبده رو داره تهدید میکنه

پدربزرگم فوت شده خیلی وقته .خواب دیدم دختر شیرخوارم رو توی یه پتوی سیاه کثیفه و بغل پدربزرگم ک لباس ...

خب قطعا خودتون متوجه شدین که این خواب هم اصلا خوب نیس.

شما سه هفته پشت سر هم، یه چیزی خون کنین (مثل مرغ) و گوشتش رو کاااامل بدین به یه نیازمند تا بلا ازتون دور بشه عزیزم

زیاد خواب روح وپری و  دنیای مثالی رو میبینم .و تو خواب جیغ می کشم .

چک کنین ببینین دعا ندارین؟

یا اطرافیانتون، اهل دعا نیستن؟

اگه اینطور نباشه، تعبیر اینجور خوابها به معنای نزدیک شدن یه حادثه ی ناراحت کننده س. بازم صدقه بدین.

دوست ندارم حامل خبر بد باشم اما احتمالا تموم خوابهاتون دارن از یه اتفاق خبر میدن و میخوان یهتون هشدار بدن. با صدقه دادن، بلا رو دور کنین عزیزم.

سلام سوده عزیز،اینروزا من خوابای زیادی میبینم که فکرمو مشغول میکنه،ممنون میشم برام تعبیرشون کنی.یکیش ...

تعبیر خواب اولتون: برای یکی از بزرگان خانواده، مشکلی پیش اومده یا مشکلی پیش میاد که حسابی شما رو نگران میکنه.

تعبیر خواب دومتون: خطری شما رو تهدید میکنه و این خطر رو روح‌پدر مرحومتون درک کرده و سعی داره ازتون مراقبت کنه. همین اتفاق هم میوفته و کمکتون میکنه.

تعبیر خواب سومتون: روح‌ پدر مرحومتون، اصلا آرامش نداره و حسابی نگران فرزندانشه. اگه مجرد هستین، ممکنه به تازگی کسی به شما نزدیک شده باشه که پدرتون متوجه بد بودن اون شخص شده باشن، و ازین بابت دارن مدام بهتون تذکر میدن. یا اگه شغل تازه ای رو شروع کردین و یا هر قدم جدیدی که توی زندگیتون برداشتین، باید خوب بررسی بشه که بی‌گدار به آب نزنین.

ضمنا برای پدر بزرگوارتون حتما خیرات بدین عزیزم.

سلام عزیزم خسته نباشی ببخشید من مزاحم شما میشم ولی هر چقدر دنبال تعبیر خوابم گشتم نتونستم جوابی پیدا ...

سلام عزیزم. خیلی محبت کردین🙏🙏🙏❤️

یه بیماری داره شما رو تهدیدی میکنه و یه خطر هم داره خواهر بزرگوارتون رو تهدید میکنه.

با توکل به خدا بیماری از شما دور میشه. اما اون خطری که اطراف خواهرتون در حال چرخیدنه، بصورت ناگهانی اتفاق میوفته اما خطر از بیخ گوششون رد میشه. حتما برای سلامتی تون، مرغی خون کنین یا صدقه ی خوبی بدین به نیازمند.

موفق باشین🙏❤️