2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18664 بازدید | 831 پست
خب قطعا خودتون متوجه شدین که این خواب هم اصلا خوب نیس. شما سه هفته پشت سر هم، یه چیزی خون کنین (مثل ...

عزیز من این خواب رو ۲۹فروردین امسال دیدم .راستش شبش دخترم خیلی بی قراری می کرد و حالش بهم میخورد و نمی خوابید منم نخوابیدم ولی دم صبح در پنج دقیقه ک خوابیدم این خواب رو دیدم و بعدش دخترم لحظه ب لحظه حالش بدتر شد و دوهفته بیمارستان بستری شد و ووووو خیلی دنباله دار شد ...الان سه هفته قربونی کنم تاثیری داره؟؟شماره واتساپ رو برام می فرستین؟؟

*** حول حالنا ای احسن الحال**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیز سلام صبحت بخير

دیشب ساعتای ۹.۱۰ شب بود فکر میکنم هراسون از خواب پریدم و تا کلی وقت تو شوک بودم جوری که نمیتونستم تشخیص بدم خواب دیدم یا واقعیته😑 ‌. خواب دیده بودم دختردایی جوونم که به تازگی پسر دومش رو دنیا آورده فوت شده و خیلی گریه میکردم تو خواب و نگران پسرش بودم ‌.

چی هست تعبیرش؟

یه خواب دیگه هم الان یادم اومد که بعد یک سال هنوز ذهنم درگیرشه ...

پارسال همچین روزایی دوران خیلی بدی داشتم و شروع شکست وحشتناکی که خوردم ، بود از رابطه ای که خیلی برام ارزش داشت.

همون موقعها بود به هیشکی جز طرفم فکر نمیکردم ، خوابهای آشفته ای ( البته حدس می‌زنم و ان شاالله که آشفته بودن 😅💔) میدیدم که بهم میگفت دوسم نداره و حتی خواب دیدم با شخصی که اون زمان باهاش تو رابطه بود نامزدیشون بود . همون موقعها خواب عروسی خودم رو دیدم با کسی که نمیشناختم فقط حس میکنم پسر قدبلند کچلی بود🙄 ، همه چیز خیلی درهم بود و من هم کفش نداشتم همش به مامانم میگفتم یه کاری بکن مگه میشه عروس کفش نداشته باشه و مادرم هم عین خیالش نبود !

تعبیر خاصی داره؟

استارتر عزیز سلام صبحت بخير دیشب ساعتای ۹.۱۰ شب بود فکر میکنم هراسون از خواب پریدم و تا کلی وقت تو ...

سلام عزیزم. خواب مرگ، دو نوع تعبیر داره.

تعبیر اول: ایشون الان کاملا پاک شدن و عمرشون طولانی شده. زندگی جدیدی رو شروع کردن که شما هم توی شادیشون، سهیم میشین.

تعبیر دوم: (صدقه بدین)

یه خواب دیگه هم الان یادم اومد که بعد یک سال هنوز ذهنم درگیرشه ... پارسال همچین روزایی دوران خیلی ب ...

اون خوابها، نشون میدادن که شما همراهی توی زندگیتون ندارین و ازین بابت خیلی مستأصل و غمگین هستین. 

اون خوابها، نشون میدادن که شما همراهی توی زندگیتون ندارین و ازین بابت خیلی مستأصل و غمگین هستین.&nbs ...

سلام عزیزم من یکبار خواب دیدم قبل ادان صبح تویه کوهیم وسر لختم یه کوهی ک کنار جادس و جاده خاکی اون ورترم ی دست زن اونام سر لختن هر ماشین رد میشد هو میکردو سنگ مینداختن منم صورتمک میپشوندم شناخته نشم ک ی ماشینی پر پسر بود امد کنارم وایستاد من سروصورتمو پوسونده بودم ولی اونا منو سناختن گفتن این فلانیه ک داره جدا میشه وهمه هویم کردن ومن فقط گریه میکردم 

ممنونم تعبیرسو بگی

اون خوابها، نشون میدادن که شما همراهی توی زندگیتون ندارین و ازین بابت خیلی مستأصل و غمگین هستین.&nbs ...

ی خواب دیگم بود ک من با شوهرم ۴ماهه قهرم بعد تو خواب دیدم خونه پدرشورمم واونا نمیدونن قهرم بعد خاهرشوهر ی موفقیت شعلی پیدا کردهمه بهس کادو میدادن منم هیچی نداشتم تنها انگستر کادو ویادگاری شوهرم ک عزیز واسم و دستم بواونجا دراوردم بهش دادم بعد زیاد خدشحال نشد وگداست کنارش وبلن شد رفت منم برداشتم تو دستم کردم وخدافطی کردم امدم بیرون بعدش عداب وجدان گرفتم ک اگ بفهمن زشت میشه کادو پس گرفتم توهمین فکرا بیدارسدم

سلام عزیزم من یکبار خواب دیدم قبل ادان صبح تویه کوهیم وسر لختم یه کوهی ک کنار جادس و جاده خاکی اون و ...

سلام عزیزم. روسری، همسره. اینکه شما دیدین توی خواب روسری ندارین، به این معناست که همراه یا عشق زندگیتون رو متاسفانه از دست میدین و این شرایط آزارتون میده. این وسط، حرف مردم و برخورد مردم براتون خیلی آزار دهنده میشه و احساس عدم امنیت میکنین‌. خودتون شخصیتی دارین که سعی دارین از حرف اطرافیانتون فرار کنین و مسائلتون رو خودتون حل کنین اما نمیتونین درین مورد خیلی موفق باشین.

صدقه بدین تا غم از زندگیتون دور شه عزیزم

سلام عزیزم. روسری، همسره. اینکه شما دیدین توی خواب روسری ندارین، به این معناست که همراه یا عشق زندگی ...

اره عزیزم من دارم از شوهرم جدا میشم 

وتو خوابم بخاطر جدا سدن منو هو میکردن 

پس یعنی جدا میشم؟