2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18666 بازدید | 831 پست
ی خواب دیگم بود ک من با شوهرم ۴ماهه قهرم بعد تو خواب دیدم خونه پدرشورمم واونا نمیدونن قهرم بعد خاهرش ...

خب خداروشکر این خوابتون نوید خوبی داره.

مشکلات شما به گوش خانواده ی همسرتون رسیده یا به زودی میرسه. شما تحت تاثیر فشارهای خانوادگی، تقاضای جدایی میکنین. اما خواهر شوهرتون مخالف این جداییه و نمیخواد زندگیتون بهم بخوره. نهایتا شما مجاب میشین که به زندگیتون برگردین.

اره عزیزم من دارم از شوهرم جدا میشم  وتو خوابم بخاطر جدا سدن منو هو میکردن  پس یعنی جدا ...

خواب نداشتن روسری، به معنای جدایی مطلق نیست عزیزم.

جدایی مقطعی رو میرسونه.

مگه اینکه ببینین مثلا روسریتون سوخته و دیگه هیچ روسری ای ندارین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر این خوابتون نوید خوبی داره. مشکلات شما به گوش خانواده ی همسرتون رسیده یا به زودی میرسه. ...

البته ک جدایی من ب گوش همه رسیده واتفاقا دبروز باهمین خاهرشوهرم دعوا چتی کردیم واونم ب من گفت بی طرفیت چون نسبت ب زندگیم خیلی حسوده باخودم گفتم همین دعوا نکنه تعبیرشه

خواب نداشتن روسری، به معنای جدایی مطلق نیست عزیزم. جدایی مقطعی رو میرسونه. مگه اینکه ببینین مثل ...

گلم انشالا ک خدا خیرتون بده میشه بگین تعبیر ناخون گرفتن چیه 

من ی هفته پیش دوبار خواب دیدم ناخون پامو میگیرم ک یکبارش زیر ناخون انگشت بززگه پام راستیم ی کاعد بود ک توش ایت الکرسی نوشته شده بود

بعد باخودم اونجا میگفتم احتمالا اینو خانوادم آز بچگی اینجا گداشتن واسه حفاطت من

البته ک جدایی من ب گوش همه رسیده واتفاقا دبروز باهمین خاهرشوهرم دعوا چتی کردیم واونم ب من گفت بی طرف ...

نه عزیزم. اون بنده ی خدا نگران زندگی شماست. شاید سیاست نداره که درست رفتار کنه اما راضی به جداییتون نیست.

ببین عزیزم،

اون توی خواب از گرفتن انگشتر شما اکراه داشت. و اون رو گذاشت کنارش و رفت.

این نشون میده که بی سیاسته. اما از اینکه بخوای زندگیتو پس بدی و بری اصلا راضی و خوشحال نیس.

(متوجه شدی عزیزم؟)

نهایتا هم برمیگردی سراغ زندگیت. هرچند که این بازگشت با دلخوری همراهه. پس مراقب باش که تموم پل های پشت سرت رو خراب نکنی.

سلام عزیزم 

من ی چند وقتیه بعضی اوقات خاب میبینم ک شوهرم دوس دختر داره یا زن گرفته هوو آورده سر من خیلی فکرمو درگیر می‌کنه هی میخام بهش فک نکنم نمیشه 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
نه عزیزم. اون بنده ی خدا نگران زندگی شماست. شاید سیاست نداره که درست رفتار کنه اما راضی به جداییتون ...

ولی اینو قشنگ یادمه ک پدرشوهرم خیلی تعریف کردازم توخواب ب خواهرشوهرم گف ببین واست انگشتر طلا اورده به به وخیلی خوشحال بود ولی اون زیاد توجه نمیکرد 

ایا یعنی پدرشوهرم دوست داره جدا شم؟

لطفا دقیق توضیح بدین. مثلا چه نوع پولی بود. اسکناس یا سکه‌. چه رنگی بود. چه حس و حالی بین شما و همسر ...

سلام چند وقتیه تو اقدامم برا پسر و الان چند روزه عقب انداختم ولی بی بی چکم منفی بود دیشب بعد نماز صبح خوابیدم و خواب دیدم انگار باردارم و بیمارستانم ی هو ی جا دیدم همسرم کنارمه و تو آینه دیدم ک انگار موهام تراشیده شده و ی کلاه رو سرمه ولی اصلا ناراحت نشدم ب همسرم نگاه کردم ب روی هم لبخند زدیم خیلی نگرانم میشه تعبیر کنی برام.

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍
گلم انشالا ک خدا خیرتون بده میشه بگین تعبیر ناخون گرفتن چیه  من ی هفته پیش دوبار خواب دیدم ناخ ...

قربون شما

شما انرژی های منفی و رفتار غلط رو از زندگیتون دور میکنین و راه درستی رو انتخاب میکنین. حافظ شما خداونده و حواسش به تک تک مشکلاتتون هست. پس به خدا توکل کنین‌. ترجیحا روزی یک‌بار به نیت آرامش زندگیتون، آیت الکرسی بخونین

نه عزیزم. اون بنده ی خدا نگران زندگی شماست. شاید سیاست نداره که درست رفتار کنه اما راضی به جداییتون ...

ی خواب دیدم ک تواین فاصله دیده بودم این بود ک برگشتم ولی شوهرم باهام سرسنگینه و حامله ام بودم کلی خوشحال بودم از حاملگیم ولی شوهرم سرسنگین وناراحت بود همچنان

سلام عزیزم  من ی چند وقتیه بعضی اوقات خاب میبینم ک شوهرم دوس دختر داره یا زن گرفته هوو آورده س ...

سلام عزیزم

خوابتون رو کامل و با جزئیات تعریف کنین عزیزم.

کل خوابتون همین بود؟

سلام،من مادرم رو به تازگی از دست دادم و زن داداشم یه خواب دیده که میخاستم اگه بشه تعبیرش رو بهم بگید،قبلش بگم که رابطه زنداداشم و مامانم یه رابطه خیلی صمیمی و دوستانه بود،زنداداشم خواب میبینه شب که خوابیده مامانم میاد سرش رو میزاره رو بالش کنارش میخابه ولی داشته گریه میکرده ازش میپرسه مادرجون چرا گریه میکنی؟ظاهرا مامانم نمیتونسته حرف بزنه ولی یه صدایی تو محیط مثه صدای مادرم میاد که من از این ناراحتم و اشاره میکنه به یه سگ سفید که تو خونه پشت سر مامانم و زنداداشم وایساده،بعدشم بیدار میشه 

خودم هم خواب دیدم مامانم بی رمق و مریض رو زمین(تو خونه خودش) دراز کشیده،سرش رو گذاشتم رو پام و باهاش حرف زدم خودش نمیتونست حرف بزنه ولی صداش تو محیط بود بهم گفت سه تا خواهرن که از ناراضی هستن ولی اسماشون رو نگفت و بیدارشدم(اینم بگم من روزش خیلیییی تو فکرش بودم و گریه میکردم و عکساش رو نگاه میکردم شبم که خوابش رو دیدم با همونا لباسا دیدمش)