2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18670 بازدید | 831 پست
سلام چند وقتیه تو اقدامم برا پسر و الان چند روزه عقب انداختم ولی بی بی چکم منفی بود دیشب بعد نماز صب ...

سلام عزیزم

شما غم و غصه ای رو دارین حمل میکنین که مشکلات با صبوری به پایان میرسن.

این که دیدین موهاتون رو تراشیده بودن هم نشون دهنده ی غمه.

لطفاً صدقه بدین تا غم و غصه دور بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی خواب دیدم ک تواین فاصله دیده بودم این بود ک برگشتم ولی شوهرم باهام سرسنگینه و حامله ام بودم کلی خو ...

حامله بودن به معنای غم و غصه س عزیزم. خوابتون فقط داره به غمی که توی دلتونه اشاره میکنه

قربون شما ❤️ روی چشمام. حتما دعا میکنم🙏🙏🙏🙏

سلام سوده جان لطفا تعبیر خواب منم بگو مچکرم خواب دیدم روی پشتبام خونمون خواب بودم بیدار شدم دیدم کنارم توی دوتا دستمال بزرگ پر نخود بود یکیشون راباز کردمدیدم نخودا سبز شدن و کنارشون تبدیل به نخود سبز شده یکیشون را خوردم خوشمزه بود بعد تیکه اضافه اش را انداختم سطل زباله تبدیل شد به یک خروس کاردستی که انگار زنده بود تلاش میکرد از سطل دربیاد به صورتم نگاه میکرد و خوشحال بود. سبز شدن نخود هم توی خواب توذهنم بود که چون شب قبل پارچه را خیس کردم سبز شدن

سلام عزیزم خوابتون رو کامل و با جزئیات تعریف کنین عزیزم. کل خوابتون همین بود؟

چشم گلم 

ی بار خواب دیدم منو همسرم بودیم بعد دیدم داره یا یکی چت می‌کنه و می‌خنده من فهمیدم داشت با دختر چت میکرد همش می‌خندید تو خواب 

بعد اون یکی خوابم این بود که من جای شلوغ بودم ی مرد و چنتا زن بودن همسرم لباس آبی پوشیده بود ب خودش رسیده بود من داشتم گریه میکردم که من با این مرد چجوری ازدواج کردم من نمیخامش بعد همسرم میگف من خیلی تورو دوست داشتم تو خودت طلاق گرفتی بعد اون مرده اومد منو می‌برد ب زور همسرمم هیچ کاری نمی‌کرد ی زن دیگه داشت و جاریمم اونجا بود هی مارو نگاه میکرد 

بعد ی خواب دیگه هم دیدم 

همسرم زن گرفته بود مادرشوهرم خیلی خوشحال بود تازه ازدواج کرده بودن میخواست بره پیش زنه ولی من نذاشتم هرکاری کرد نذاشتم بره پیشش همش بهش میگفتم طلاقش بده ولی می‌خندید یجا گف طلاقش میدم و طلاقش دادم یهو مادرشوهرم گف وای نکنی این کارو اینجوری قبول نمیشه طلاقش بدی 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
سلام عزیزم شما غم و غصه ای رو دارین حمل میکنین که مشکلات با صبوری به پایان میرسن. این که دیدین موه ...

ممنون عزیزم آیت الکرسی خوندم ان شاءالله ک خیره

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍
سلام،من مادرم رو به تازگی از دست دادم و زن داداشم یه خواب دیده که میخاستم اگه بشه تعبیرش رو بهم بگید ...

سلام عزیزم

خدا رحمت کنه مادر بزرگوارتون رو.

براشون فاتحه هدیه فرستادم.

مادرتون سعی داره بهتون بگه باید براش خیرات بدین یا از اطرافیان براش حلالیت بگیرین.

اما توانایی گفتنش رو نداره.

حتما براشون خیرات بدین یا برای آرامششون نماز بخونین

سلام گلم

دوتا خواب خیلی بهم ریخته منو.

خواب دیدم تو مدرسه بودیم که هممون عزادار بودیم 

بعدش خسته بودم خوابیدم رو صندلی های مدرسه 

وقتی بیدار شدم دیدم خونه ی یکی از فامیلامونم 

سریع پاشیدم دویدم رفتم خونه ی مادربزرگم 

پسر دایی و دایی ام هم سیاه پوش بودن سلام کردم گفتم بچه ام کجاست؟

گفتن داخله

منم رفتم داخل دیدم خونه پر از گل های شکوفه ی بهاری هست ک یه آقا ایستاده بود 

منم گونه اش رو بوسیدم و گفتم بچه ام کجاست ؟

گفت که خونه مادرشوهرته 

( همون زنی ک فامیلمون هست و من تو خونشون خوابیده بودم)

دویدم رفتم دیدم در بسته اس با اینکه اصلا عادت ندارن درشون رو ببندن 

در زدم گریه میکردم ک بچه ام رو بدید 

همون آقایی ک کنار شکوفه ها دیدمش با کت و شلوار بچه رو نشونم داد ولی برو گذاشت تو ماشین و رفت

منم هی گریه و زاریمیکردم 

🥺عجیب بود برام 

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
سلام عزیزم خدا رحمت کنه مادر بزرگوارتون رو. براشون فاتحه هدیه فرستادم. مادرتون سعی داره بهتون بگه ...

ممنونم عزیزم خدا همه رفتگان رو بیامرزه،از روزی که به رحمت خدا رفته هر روز براش قرآن میخونم و آخر هفته ها براش خیرات میدیم هم خودم هم خواهر و برادرام اما اینکه بهم نمیگه کی ازم ناراضیه چی؟اینکه خودش نمیتونه حرف بزنه؟واقعا بهم ریختم

چشم گلم  ی بار خواب دیدم منو همسرم بودیم بعد دیدم داره یا یکی چت می‌کنه و می‌خنده من فهمیدم دا ...

تازه یادم اومد اون مردی که باهاش ازدواج کرده بودم 

ی لباس قهوه ای دراز پوشیده بود با ی چیزی سبز صورتش کامل پوشیده بود 

چشم گلم  ی بار خواب دیدم منو همسرم بودیم بعد دیدم داره یا یکی چت می‌کنه و می‌خنده من فهمیدم دا ...

همسر شما شخصیتی حمایتگرانه و آرامش بخش دارن.‌ ایشون مشکلاتی دارن که سعی میکنن شما رو درگیر نکنن اما خودتون متوجه مشکلات میشین. ایشون شما رو به آرامش دعوت میکنن و ازتون میخوان که به تواناییهاتون اعتماد کنین.

همچنین ایشون از شما انتظار دارن که مسیر زندگیتون رو درست انتخاب کنین و روی پای خودتون بایستین.

توی خواب آخریتون هم دارن بهتون این نوید رو میدن که قسمتی از مشکلات شما در حال تموم شدنه. پس خوشحال باشین❤️

همسر شما شخصیتی حمایتگرانه و آرامش بخش دارن.‌ ایشون مشکلاتی دارن که سعی میکنن شما رو درگیر نکنن اما ...

خیلی ازتون ممنونم گلم 

ان شاالله ک مشکلاتمون تموم بشن سخته خیلی بازم ممنونم گل خانوم