2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18681 بازدید | 831 پست
همسر شما شخصیتی حمایتگرانه و آرامش بخش دارن.‌ ایشون مشکلاتی دارن که سعی میکنن شما رو درگیر نکنن اما ...

ببخشید گلم من آنقدر شمارو اذیت میکنم ی خواب دیگه هم دیدم براتون تعریف میکنم هروقت وقت داشتین تعبیر کنید برا

خواب دیدم خواهر شوهر ۱۲سالم ازدواج کرده رفتع ی شهر دیگه به. جاریمم همون شهر بود گویا تو خوابگاه بود داشت درس میخواند ک دکتر بشه من حسودیم میشه. بهش رفتم دفترشو باز کردم دیدم داخلش نوشته من حامله ام هفت ماهمه هیچکس خبر ندارن جز دختر عموش بعد یهو خودش اومد ب من گف بیا بچه ی منو تو بدنیا بیار من ب شکمم نگا کردم بزرگ بود بچه داخل شکم من بود بعد رفتم سر تخت خوابیدم دیدم خون از پاهام اومد  همسرم و مادر شوهرم داخل بودن همسرم شکممو پاره کرد ب مادرش گفت آینده‌اش بچه بیا خودت بنده نافشو ببر من نمیتونم گذاشت و رفت بیرون بعد من نگا کردم شکمم انقد باز بود بچه داخلش بود مادر شوهرم بنده نافشو برید گذاشت بغلم گفت ببین چ دختر ناز خوشگلیه بعد مادرم اومد جاریمم اومد بچه. و بغل کرد گف ب هیچکس نمیدمش مادرم بهش گفت بده ی دختر من اون بچه ندارن منم تو خواب ی مادرم گفتم منت اونو نکش من خودم بچه میارم بعد نگا کردم شکمم هنوز پاره بود رفتم دنبال همسرم اوردمش شکممو بخیه زد برام 

اینم بگم جاریمم فعلا عقده هستش هنوز عروسی نکردن

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید گلم من آنقدر شمارو اذیت میکنم ی خواب دیگه هم دیدم براتون تعریف میکنم هروقت وقت داشتین تعبیر ک ...

خواهش می‌کنم عزیزم.

جاری شما شخصیتی دارن که سعی میکنن بار مشکلاتشون رو‌ گردن دیگران بندازن. مدتیه که ایشون گرفتار مشکلی شدن که کسی ازش خبر نداره اما این مشکل رو حواله ی شما میکنن. شما بعد از گذراندن مشکلات خاص خودتون، اون مشکل رو به بهترین شکل با کمک همسرتون، حل میکنین اما جاریتون بسیار ناسپاسی می‌کنه و شما رو آزرده خاطر میکنه.

مراقب مسائل مالی زندگیتون هم باشین چون ممکنه به لحاظ مالی توی سختی بیوفتین.

همچنین سعی کنین رابطه تون رو با این شخص (یعنی جاریتون)، در حد رسمی تر نگه دارین.

راستی درمورد خواهرشوهرتون هم باید بگم احتمالا ایشون بصورت مقطعی و گذرا، به سمت جاریتون غش میکنه.

صدقه بدین برای دفع گرفتاری

گلم درخواستم رو قبول کنید تا بتونم بهتون پیام بدم هر کاری میکنم پیامم ارسال نمیشه چون شما قبول نکردی ...

میشه دوباره ارسال کنین؟ 

اونقد برام پیام تعبیر خواب اومده بود که چن ساعته مشغول جواب دادنم😥

احتمالا فکر کردم پیامتون رو خوندم و پاکش کردم

سلام میشه ی چیز کوتاه بگم تعبیر کنید ؟؟ خوردن عرقیات گیاهی...؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
خواهش می‌کنم عزیزم. جاری شما شخصیتی دارن که سعی میکنن بار مشکلاتشون رو‌ گردن دیگران بندازن. مدتیه ک ...

راستش عزیزم جاریم با برادر شوهرم مشکل زیادی داره من ب من گفتن که دعا نوشتم براشون درصورتی ک اصلا اینطور نیست و تهمت میزنه همیشه دوست داره آمار منو از اطرافیانم بگیره و موفقم میشه 

من ازش دوری میکنم همیشه 

بازم ممنونم عزیزدلم

حتما گلی

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!