2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18660 بازدید | 831 پست
سلام عزیزم خواهشاً جواب بدید خیلی نگرانم .خواب دیدم توی خونه مادرم هستیم شبه و باران شدید می‌باره ه ...

سلام عزیزم. به زودی چ اتفاقات خوبی براتون میوفته و نعمت خداوند به خانواده تون نازل میشه اما ممکنه بعدش اتفاقات بدی در راه باشه. حتماااااا صدقه بدین و مقدار صدقه کم نباشه

سلام من خواب دیدم یه تنگ ماهی دارم که یه نفر بهم میگه بشکونش ناخوآگاه از دستم افتاد شکست بعد بهم یه انگشتر دو نگینه دادن دستم کردم که نگبن بزرگتر عقیق بود و یه نگین کوچکتر فیروزه روش بود  

این برای قبل ماه رمضون بود

و تو ماه رمضون هر سحر برای امیرالمومنین دو رکعت نماز میخوندم

یه شب بعد نمازم خواب دیدم یه نفر یه لیوان شیشه ای آب بهم میده تعبیرش چیه؟

ممنون میشم این دو تا رو تعبیر کنید

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من خواب دیدم یه تنگ ماهی دارم که یه نفر بهم میگه بشکونش ناخوآگاه از دستم افتاد شکست بعد بهم یه ...

سلام عزیزم

شما آرزوهاتون رو‌حبس کردین و نسبت به برآورده شدنشون فکرتون رو‌بستین. نیاز دارین که فکرتون رو آزاد کنین تا به اهدافتون برسین.

همین اتفاق هم میوفته و یه موفقیت خیلیییی بزرگ بدست میارین و از لحاظ ایمان و نعمت در مرتبه ی بالایی قرار میگیرین (انگشتر عقیق). در نتیجه آرامش توی زندگیتون جاری میشه و به ثبات میرسین (انگشتر فیروزه).

خواب دومتون هم میگه بزودی یه حاجت روایی بزرگ دارین.

التماس دعا

وظیفه س عزیزم. شرمندم نفرمایید

من باردارم جنسیت بچم مشخص نیس ولی خواب دیدم تو خواب بچم خیلییی زود بدنیا وومده منم خبر دختر دار شدنمونو ب شوهرم میدم عاشق دختریم تعبیرش چیه؟

اونم خواب دیده خبر دختر دار شدنمونو ب یکی از دوستاش میده

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙

سلام عزیزم من 17 سالمه سه ساله آرامش ندارم 

شش ماه پیش خواب دیدم با مامانم و خاله ام پیاده داریم تو یه جاده ای راه میریم ولی اونا با پای خودشون قدم برمی داشتن من نیم متر از زمین فاصله داشتم وکلا معلق بودم. تا اینکه هرسه تامون رسیدیم به یه جایی که کلی پله داشت. باز مامان و خاله ام و بقیه مردم با پای خودشون از پله ها میرفتن پایین ولی من با همون حالت معلقانه ای که داشتم رفتم پایین و رسیدم به یه دری که روش یه تور عروس بود بعد به خودم تو خواب گفتم ببین درس می خونی بعد ازدواج می کنی و یه کم که جلوتر رفتم یه جمعیتی بودن و بهم الهام شد اونجا حرم امام رضا هست 

من از شش ماه پیش که این خوابو دیدم خیلی گناه می کنم دست خودمم نیست. هر چی تلاش می کنم نمیشه. سه ساله به هر دری می زنم به بن بست می خورم

یه خواب دیگه هم میخواستم تعبیر کنید 

من چادری ام و سه سال پیش تصمیم گرفتم مانتویی بشم بعدش خواب دیدم توو یه مهمونی چادر ندارم و یه عنکبوت دستم رو کبود و زخمی کرده. خلاصه تا همین چن وقت چادری بودم تا اینکه یه روز مانتویی رفتم خرید بعد شبش خواب دیدم تو حموم لختم و یه عقرب منو نیش میزنه و از بدن من کلیی خون میاد و خیلی درد داشت 

دوباره یه بار که مانتویی رفتم بیرون شبش خواب دیدم چن تا مرغ و سگ اطرافم حلقه زدن 

میشه اینم تعبیر کنید

خیلی خسته شدم اصن به زندگی امیدی ندارم خیلی مشکلات دارم 

من باردارم جنسیت بچم مشخص نیس ولی خواب دیدم تو خواب بچم خیلییی زود بدنیا وومده منم خبر دختر دار شدنم ...

به سلامتی عزیزم.

معمولا میگن این نوع خوابها به معنای دختر شدن بچه س.

اما به عقیده ی من بخاطر میزان علاقتونه که این خوابو دیدین.

این چیزا پنجاه پنجاهه.

سلام عزیزم من 17 سالمه سه ساله آرامش ندارم  شش ماه پیش خواب دیدم با مامانم و خاله ام پیاده دار ...

سلام عزیزم.

خواب اولتون: شما روحیه ی بلندپروازی دارین. آرزوهای زیادی دارین ولی احساس میکنین جاپاتون خیلی محکم نیس. متزلزل میشین اما نهایتا به امام رضا یا سایر ائمه متوسل میشین.

خواب دومتون: عنکبوت به معنای یه دشمن ضعیفه که میتونه با رفتارش شما رو آزار بده. با توجه به اینکه فرمودین چادری بودین و حالا مانتویی شدین، احتمالا کسی از وضعیت فعلیتون استفاده میکنه و‌ بهتون نیش و کنایه هایی میزنه که حسابی بهتون بر میخوره و‌ناراحت میشین.

خواب سومتون: لخت بودنتون نشونه ی عدم امنیت شماست. اما اینکه توی حموم بودین نشون میده که ذات خیلی پاکی دارین و ازین بابت بهتون تبریک میگم. عقربی که شما رو نیش زده و باعث دردتون شده داره بازم به همون عنکبوت اشاره میکنه که در اینجا‌خیلی قدرتمند تر و خیلی بدتر از دشمن قبلی بهتون ضربه می‌زنه تا جایی که ممکنه مدتها از اون ماجرایی که پیش میاد عذاب بکشین.

اون مرغ و سگهایی که اطرافتون بودن نشونه ی اطرافیانتونه. این افراد دو دسته ان. افرادی که آزاری براتون ندارن و فقط کنارتونن. و افرادی که میتونن براتون خطرساز بشن.

پیشنهاد میکنم طبق خواب اولتون، به امام رضا متوسل بشین تا راه گشاتون باشن❤️

سلام عزیزم من 17 سالمه سه ساله آرامش ندارم  شش ماه پیش خواب دیدم با مامانم و خاله ام پیاده دار ...

اینکه فرمودین سه ساله به هر دری میزنم به بن بست میخورم و‌گناه هم زیاد انجام دادم، نشون میده که روحتون خیلی پاکه.

روح شما از اینکه شما دچار گناه میشین خیلی معذب میشه و به شکلهای مختلف سعی میکنه جلوی شما رو بگیره تا نجاتتون بده.

کمی با روحتون مهربون باشین و کارهایی رو انجام بدین که روحتون آروم بگیره. در اون صوزت خودتون هم به آرامش و ثبات میرسین

سلام دوست عزیز ممنون از شما که وقت میزارین  من خواب هام بیشتر مربوط به گذشته است یا به امتحان دیر میرسم یا درس نخوندم  یا اینکه یه یک دنبالم میکنه بیشتر خواب هام ترسناک جوری که بلند میشم انگار اصلا نخوابیدم درگیر خواب های بدی میشم که میبینم  اصلا خوابی که بگم کاش بیدار نمیشدم ندیدم  من دوتا بچه دارم و متاهلم  لطفا تعبیرش و بگین ممنونم