2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18660 بازدید | 831 پست
ببخشید چه کارهایی روح رو آرام می کنه؟ 

توی هر دین و مسلکی یه سری روشها هست که همشون روح رو آروم میکنن. توی دین ما نماز اول وقت عاااااااالیه. سوره یاسین خوندن. صدقه دادن. خوندن سوره حشر. تموم اینا عالی ان.

سلام دوست عزیز ممنون از شما که وقت میزارین  من خواب هام بیشتر مربوط به گذشته است یا به امتحان د ...

این نوع خوابها رو اغلب ما میبینیم. مثلا خواب می‌بینیم هر چی سعی میکنیم به جلسه امتحان برسیم، نمیشه و وقت از دست میره! یا امتحان داریم و درس نخوندیم یا کتاب اشتباه رو خوندیم. و ازین قبیل خوابها.

تعبیرشن هم اینه که شما آشفته اید و حس میکنین اونطور که شایسته ش هستین، به اهدافتون نرسیدین.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عذرمیخوام سلام❤️🙏

خدا خیرت بده دقیقا همینطوره شما کاملا به تعبیر خواب علم دارین  اره من به هدفم نرسیدم  الان با هیچی خوشحال نمیشم افسردگی دارم  میخاستم معلم بشم اما نشد الانم سنم رفته بالا دیگر نمیشه هرکاری میکنم به این وضعیت خانه داری و اینا عادت نمیکنم  بازم ممنون از شما زحمت افتادین عزیز جان 

خدا خیرت بده دقیقا همینطوره شما کاملا به تعبیر خواب علم دارین  اره من به هدفم نرسیدم  الان ...

ممنون از محبتتون. بصورت خصوصی تدریس کنین. ناامید نشین.

این روزا بازار کلاس خصوصی خیلی داغه. توی دیوار دنبالش بگردین. گاهی درخواست معلم خصوصی میدن. خودتون هم تبلیغ کارتون رو توی دیوار بذارین

لطفا دقیق توضیح بدین. مثلا چه نوع پولی بود. اسکناس یا سکه‌. چه رنگی بود. چه حس و حالی بین شما و همسر ...

سلام عزیزم خوبی وقتت به خیر و شادی 

میگم این خواب منو تعبیر میکنی ممنونت میشم😘

من خواب دیدم دوتا اتوبوس هس من سوار یکیشم و انگار از مدرسه برمیگشتیم ک اینا تصادف میکنن و هیچ صدمه ای به هیشکی وارد نمیشه فقط همه وسایلامون کتابامون چادرام باهم قاطی میشن همه دنبال وسایلاشون میگردن 

من دوتا اتوبوسم میگشتم پیدا نمیکردم دیگ اخر سر انقد گشتم کتابمو و چادرمو پیدا کردم و میخاستم برم تو راه دیدم عه چادر نو هس برا من کهنه بود پارگی داشت ولی اینی ک تنم کردم نو هس و تازه 

با خودم میگفتم برا هر کی باید بدم به خودش و اینا 

میشه بگی تعبیرش چیه 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
قربون شما. موفق باشین ❤️

سوده جان کجایی بیا بگو بهم یکم نگرانی دارم برا خوابی ک دیدم 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
سلام عزیزم خوبی وقتت به خیر و شادی  میگم این خواب منو تعبیر میکنی ممنونت میشم😘 من خواب دیدم ...

سلام عزیزم. ممنونم.

شما به زودی در مسیر زندگیتون با حادثه ای مواجه میشین که باعث میشه تموم افکارتون بهم بریزه.

اما به زودی به وضعیت سابق برمی‌گردین و حتی بهتر از شرایط قبل.

ضمنا شما توی مسائل دینی خیلی نکته سنج هستین و درین راستا ممکنه با تردیدهایی مواجه بشین و ازین بابت دچار سردرگمی بشین. اما با راههای جدید و بینش های جدیدی آشنا میشی و راهتو پیدا میکنی.

موفق باشی عزیزم ❤️

سلام عزیزم خوبی وقتت به خیر و شادی  میگم این خواب منو تعبیر میکنی ممنونت میشم😘 من خواب دیدم ...

راستی عزیزم،

خواب تصادف، بعضی وقتا خود تصادف تعبیر میشه. پس توی رانندگی حواستون باشه. و صدقه هم فراموش نشه

سلام عزیزم. ممنونم. شما به زودی در مسیر زندگیتون با حادثه ای مواجه میشین که باعث میشه تموم افکارتون ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت پاسخگویی سلامت باشی انشالله برات ایت الکرسی میخونم 😘

خیلی ممنونم عزیزم بابت پاسخگویی سلامت باشی انشالله برات ایت الکرسی میخونم 😘

همینقدر که مشکلتون حل شد، خداروشکر. نیاز نیست به دردسر بندازین خودتون رو و منو شرمنده کنین😓

راستی عزیزم، خواب تصادف، بعضی وقتا خود تصادف تعبیر میشه. پس توی رانندگی حواستون باشه. و صدقه هم فرا ...

زیاد تاثیری نداشت برام تصادفه اون حالت گم کردن و پیدا کردن گیجم کرده بود ک اخر سر پیدا کردم بعد یکم ک گذشت فهمیدم برا خودم نیس

خیلی ممنون ازت