2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18660 بازدید | 831 پست
استارتر ... شبت بخیر .. چقد خدا خدا کردم تاپیکتو قفل نکرده باشی و چقد خوشحال تر شدم وقتی دیدم باز ب ...

سلام عزیزم. ممنون از محبتتون. هرجایی خوابتون رو بنویسین مهم نیست و جواب میدم.

خوابی که دیدین بخاطر فکر کردن به فالتون بوده.

مردها صابون‌های خیسی هستن که هرچقد نسبت بهشون عاشق تر باشی، ازت دورتر میشن. قدر خودتون و احساس پاکتون رو بدونین.

میدونم خیلی سخته اما رهاش کنین و اجازه بدین کائنات جایگزین مناسبی براش توی زندگیتون قرار بده.

موفق باشی عزیزم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته مدتها پیش هم قبل این خواب جدیدم ،  نمیدونم چرا مامانم خواب منو همین شخص رو دیده بود که ان ...

بله عزیزم. این از شدت درگیر شدن فکر مادرتون روی این مسئله س.

دعا میکنم حال دلتون خوب شه عزیزم🙏

خیلی سر در گم بودم  خودم در آخر سر ب دکتر گفتم تو همسر من بشو.

عزیزم شما حس میکنین اون چیزهایی که مادرشوهرتون در مورد همسرتون میگفتن خیلی واقعیت نداشته یا اگه واقعی بوده هم برای شما خیلی خوب نبوده.

غمهایی توی دلتون دارین و اونا رو پنهون کردین. اگه اون لباس سفید رو بعد از بارداریتون دیدین، به معنای حل شدن مشکلتونه.

خیلی سر در گم بودم  خودم در آخر سر ب دکتر گفتم تو همسر من بشو.

همچنین به زودی همسرتون از یه رفتار بدی که با شما داشته پشیمون میشه. ببخشینش چون مسائلی موجب بهم ریختن روح‌و روان ایشون شده. 

سلام سوده جان خوبی عزیزم  یه چنتا تاپیک دیده بودم شما تعبیر خواب میکنی  خواستم برا منم ت ...

سلام عزیزم ممنون.

شما به موقعیت خوبی رسیدین یا به زودی میرسین و همیشه نگرانین که نکنه این جایگاه رو از دست بدین.

خطراتی رو در اطرافتون حس میکنین اما نهایتا همین خطرات شرایطی فراهم میکنن که توی ثبات و‌امنیت قرار بگیرین.

موفق باشید🙏

سلام عزیزم ممنون. شما به موقعیت خوبی رسیدین یا به زودی میرسین و همیشه نگرانین که نکنه این جایگاه رو ...

وای عزیزم خیلی خیلی ممنونم خیلی خوشحالم کردی 

انشالله ک اینجوری باشه راستش این روزا خیلی نگران تحقیقات محلی و گزینشم هستم و جوابا هم نیومده هنوز همش تو استرسم و فکر و ذکرم شده این جوابا ک زودی بیاد 

انشالله ک خبرای خوبی میرسه بهم 

بازم ممنونتم سلامت باشی انشالله همیشه برا خانوادت 

برا سلامتیت و عاقبت به خیریت ایت الکرسی میخونم😘😘😘

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

سلام عزیزم ممنون میشم خواب منم تعبیر کنی💕

دیشب خواب دیدم قراره برم مشهد اما اماده نیستم وسایلمو جمع نکردم هیچی هیچی حتی مدارکم.. هی مگیفتم بعدا بعدا.. تا اخر سر رسیدم توی فرودگاه بدون هیج وسیله ای و مدرکی... بعدم که از خواب پریدم..تعبیرش چیه؟

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊

سلام عزیزم خواهشاً جواب بدید خیلی نگرانم .خواب دیدم توی خونه مادرم هستیم شبه و باران شدید می‌باره ه همه خوشحالیم از بارش باران بعد از مدتی برف شدیدی میاد و بعد مدتی قطع میشه نه باران نه برف .و این خواب روز دیدم

سلام عزیزم ممنون میشم خواب منم تعبیر کنی💕 دیشب خواب دیدم قراره برم مشهد اما اماده نیستم وسایلمو جم ...

سلام عزیزم. شما حاجتی دارین اما هنوز روحتون آمادگی حاجت روایی رو نداره. باید کمی روی خودتون بیشتر کار کنین و به خدا نزدیک تر شین تا بتونین به حاجت دلتون برسین