2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18660 بازدید | 831 پست

حدود یکماه پیش خوابم دیدم یجای خیلی شلوغ همشون خانم بودن امده بودن که فال بگیرن من نشستم رو صندلی یه خانوم امد سمتم دست گذاشت رو پام بهم گفت دامنت سبز میشه. ۷ سال ازدواج کردم باردار نشدم شوهرم اسپرم نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدود یکماه پیش خوابم دیدم یجای خیلی شلوغ همشون خانم بودن امده بودن که فال بگیرن من نشستم رو صندلی یه ...

سلام عزیزم. به زودی راهی باز میشه و بچه دار میشین. موفق باشید و التماس دعا ❤️

عزیزم جوابم رو ندادین. من هم با توجه به همین میزان اطلاعاتی که در اختیارم قرار دادین براتون تعبیر می ...

ببخشید نت گوشیم تموم شد نتونستم جواب تون رو بدم من فقط بیشترین فکرم خانه دار شدن در حالی که شرایط خرید خونه رو ندارم ومستاجرم کار این بابت خیلی اعصابم داغون ببخشید زیاد شد

استارتر ... شبت بخیر ..

چقد خدا خدا کردم تاپیکتو قفل نکرده باشی و چقد خوشحال تر شدم وقتی دیدم باز بود .. دیدم یجا تگتون کرده بودن خواب یه خانمیو تعبیر کرده بودین میخواستم همونجا ریپیلیتون کنم گفتم شاید ناراحت شن ..

من دو سال و اندیه دارم میسوزم از عشقی که فکر کنم برا یه مدت کوتاهی دوطرفه بود .... خیلی اذیتم کرده خیلی عذاب دیدم سرش ... حتی تایمای جداییمون تو رابطه ها رفته و ..

خوابای منم کلا انگار فقط حول این موضوعه .. ماه ها پیش که تازه جدا شده بودیم خواب دیدم با همون دختر سر سفره عقدن.. یبار دیگش خواب دیدم تو پارک نشستیم و تو بغل هم گریه میکنیم که البته تعبیر شد .. دیشب بعد فالی که گرفتم و طرف بهم گفت نسبت بهت سرده یه خواب نامفهومی دیدم که انگار خود عشقم بهم گفت دوستم نداره 😅... تعبیر خاصی که نداره ، همینه دیگه مفهومش؟! دوست نداشتن؟

ببخشید طولانی شد ....

البته مدتها پیش هم قبل این خواب جدیدم ،  نمیدونم چرا مامانم خواب منو همین شخص رو دیده بود که انگار خونه یکی از اقوام هستیم و نامزد به نظر میایم و همه چی خیلی عادی بوده ... 

خوابهای آشفتن اینا؟ چون من از مامانم خیلی میخواستم و میخوام که دعا کنه واسم ..

لطفا دقیق توضیح بدین. مثلا چه نوع پولی بود. اسکناس یا سکه‌. چه رنگی بود. چه حس و حالی بین شما و همسر ...

سلام سوده جان خوبی عزیزم 

یه چنتا تاپیک دیده بودم شما تعبیر خواب میکنی 

خواستم برا منم تعبیر کنی خوابمو 

من خواب دیدم ک روی بلندی هستم خیلی ارتفاع داشت و زیرمم میدیدم خالی بود و روی نمیدونم پله بود چی بود من روی اون بودم یکمم ترس داشتم تا اینکه یکی منو از پشت هولم داد اروم با اون چیز ک روش بودم روی یه تکیه گاه محکم رفتیم و خیالم راحت شد ک دیگه نمیفتم 

تعبیر این خواب یعنی چی ؟ 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
ببخشید نت گوشیم تموم شد نتونستم جواب تون رو بدم من فقط بیشترین فکرم خانه دار شدن در حالی که شرایط خر ...

خواهش میکنم عزیزم. در هر حال خوابتون داره نوید آینده ی آرامش بخش رو میده عزیزم. زندگیتون نو میشه