2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18660 بازدید | 831 پست
یکبار من به یک دعانویس به شدت حرفه ای که جن و موکل ارثی  داشت سید هم بود ازش پرسیدم که تعبیر خو ...

کاملا مخالف هستم عزیزم. روح در عالم زویا سیر میکنه و حوادث آینده رو با نمادهایی که قابل فهم در این دنیا باشه برامون میاره.

خیلی ها گفتن خوابی دیده بودن که حتی نمیدونستن بده. اما بعدش اتفاق بدی براشون افتاده.

در هر حال باز هم هر طور نظر خودتونه

دوستام خواب دیدن که یه بز سفید میبینن که سینه هاش پر شیره که میخواد بترکه ، بعد من از وسط بز می ...

شما به برکت و فراوانی میرسین. و خوشبخت میشین. گردنبند تعهداتیه که به زودی به گردن شما میان و همین تعهدات باعث میشن توی زندگی خوشبخت شین. (ازدواج یا شغل)

اون گوشواره هم به معنای زینت‌ زندگی شماست. حدس من اینه که اگه مجرد هستین با مرد متمولی ازدواج میکنین و‌خوشبخت میشین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من خیلی دنبال تعبیر خواب گشتم ولی نتونستم جوابی پیدا کنم لطف کن تعبیر خواب من رو هم بگو واست ۱ ...

عزیزم جوابم رو ندادین. من هم با توجه به همین میزان اطلاعاتی که در اختیارم قرار دادین براتون تعبیر میکنم:

خواب شما داره میگه شما به زودی باید تعهداتی بدین که خیلی براتون شیرین و آرامش بخشه. مثلا اگه دنبال شغل هستین، یک شغل خوب بدست میارین و اگه منتظر فرزند هستین، بچه دار میشین

کاملا مخالف هستم عزیزم. روح در عالم زویا سیر میکنه و حوادث آینده رو با نمادهایی که قابل فهم در این د ...

عزیز ممکنه بعضی از خواب ها به قول گفتنی تز بیخ چرت و پرت باشه؟ یا همشون نشونه هایی توشونه؟

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔
بله عزیزم در خدمتم

سلام دوتا خواب هست

یکیش این که مادرم تابوت من و پدرم و خودش دیده که برای من  سبز و خودش قهوه ای و بابام مشکی بوده تعبیرش چیه؟ 

دومی دیدم یکی از اقوام اومده خونمون از سفر و یک پارچه انداخته جلوی در اتاقم تعبیرش چیه؟

متاهل😬m😘
متاهلم عزیزم و بعدش فهمیدم باردارم

اگه متاهلین گردنبد به معنای بارداری و‌گوشواره به معنای پسره. اما گوشواره توی همه ی اقوام پسر تعبیر نمیشه. بستگی داره که برای شما کدوم جنس مهمتر باشه

سلام دوتا خواب هست یکیش این که مادرم تابوت من و پدرم و خودش دیده که برای من  سبز و خودش قهوه ا ...

سلام عزیزم

خواب مادرتون میگه شما و ایشون و پدرتون در تنگنایی قرار میگیرین. که این محدودیت برای شما راحت تر از محدودیتیه که برای پدر و مادرتون اتفاق میوفته.

شما متاهلین؟

برای خواب دومتون هم بگین رنگ اون پارچه چی بود؟