بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خداروقسم میدم به پاکی و ابروی فاطمه زهرا و دعای توسل میخونم با ایمان کامل..بعد14بسته نمک نذرمیکنم به نیت فاطمه زهرا حاجتم ک براورده شد پخش میکنم...به همه حاجتام ک کمترازدوروز رسیدم..البته یه قران کامل هم برای فاطمه زهرا ختم کردم
حاج اقا رفیعی میگفت وقتی باخداحرف میزنید و دعا میکنید و درخواستی دارید به خدا بگید من ایمان دارم ک تو حاجتمو میدی..خدام میگع این بندم به من پناه اورده ایمان داره ک کارشو راه میندازم زود حاجتتو میده
من همیشه ب خدامیگم جزتوهیشکی نمیتونه حاجتمو بده فقط تو توانایی خدا هیچوقت روی بندشو زمین نمیندازه مخصوصا بنده ای ک با ایمان قلبی ب خدا پناه برده و فقط حاجتشو از خدا میخاد نه بنده هاس
همیشه من گریه که میکنم امام حسین رو به جان علی اصغرش قسم میدمو اشکام میریزه . خودمون نوه کوچولو داریم جانش رو قسم بخورن محاله کارش رو راه نندازم امام حسین که جای خود داره . درسته حاجتم برآورده نشده ولی از قسمم پشیمون میشم بعدش .
گاهی یه واژه اشکام رو جاری میکنه . مثل عربا عربای علی اکبر .