2777
2789
عنوان

دعا

152 بازدید | 37 پست

عزیزان شما اصولا از چه دعاها و سوره هایی همش حاجت میگیرین و برعکس جواب نمیده؟؟؟؟؟

خواهشا چیزی جز جواب سوالم نگید

کسایی هم که اعتقاد ندارن اینجا نیان 

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خداروقسم میدم به پاکی و ابروی فاطمه زهرا و دعای توسل میخونم با ایمان کامل..بعد14بسته نمک نذرمیکنم به نیت فاطمه زهرا حاجتم ک براورده شد پخش میکنم...به همه حاجتام ک کمترازدوروز رسیدم..البته یه قران کامل هم برای فاطمه زهرا ختم کردم

حاج اقا رفیعی میگفت وقتی باخداحرف میزنید و دعا میکنید و درخواستی دارید به خدا بگید من ایمان دارم ک تو حاجتمو میدی..خدام میگع این بندم به من پناه اورده ایمان داره ک کارشو راه میندازم زود حاجتتو میده

من خداروقسم میدم به پاکی و ابروی فاطمه زهرا و دعای توسل میخونم با ایمان کامل..بعد14بسته نمک نذرمیکنم ...

من هم به این قسمت چشمم پر شد خدا که جای خود داره . چی دارن این اهل بیت که اسمشونم اشکی میکنه چشامو .

هیچ  

من همیشه ب خدامیگم جزتوهیشکی نمیتونه حاجتمو بده فقط تو توانایی خدا هیچوقت روی بندشو زمین نمیندازه مخصوصا بنده ای ک با ایمان قلبی ب خدا پناه برده و فقط حاجتشو از خدا میخاد نه بنده هاس

همیشه من گریه که میکنم امام حسین رو به جان علی اصغرش قسم میدمو اشکام میریزه . خودمون نوه کوچولو داریم جانش رو قسم بخورن محاله کارش رو راه نندازم امام حسین که جای خود داره . درسته حاجتم برآورده نشده ولی از قسمم پشیمون میشم بعدش . 

گاهی یه واژه اشکام رو جاری میکنه . مثل عربا عربای علی اکبر . 

هیچ