2777
2789
عنوان

دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 37 پست
هیچوقت این حرفو نزن ازخدا ناامید نشو حتما یه صلاحی هست

ی ادم مگه چقد تحمل مشکلاتو داره اونم از نوع بدش.نا امید نیستم ولی از مشکلاتم خسته شدم دلم به حال خودم و  خانوادم  میسوزه

برام دعا کنین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من میدونم خدا برای یه برنامه‌ی تربیتی داره که اگر درون مسیر نباشه دعامون یا ضدش باشه مستجاب نمیشه، ح ...

😓😓😓

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
ی ادم مگه چقد تحمل مشکلاتو داره اونم از نوع بدش.نا امید نیستم ولی از مشکلاتم خسته شدم دلم به حال خود ...

خدابااین مشکلات امتحانت میکنه تمام تلاشتوبکن سربلند بیای بیرون ازین امتحان..حضرت زینبم مشکلات زیادی داشت ولی صبرش پیش خدا عزیزترش کرد

من خداروقسم میدم به پاکی و ابروی فاطمه زهرا و دعای توسل میخونم با ایمان کامل..بعد14بسته نمک نذرمیکنم ...

سلامت باشی دوستم😍

حاج اقا رفیعی میگفت وقتی باخداحرف میزنید و دعا میکنید و درخواستی دارید به خدا بگید من ایمان دارم ک ت ...

😍😍😍

من همیشه ب خدامیگم جزتوهیشکی نمیتونه حاجتمو بده فقط تو توانایی خدا هیچوقت روی بندشو زمین نمیندازه مخ ...

چقدر گریه ام گرفت

همیشه من گریه که میکنم امام حسین رو به جان علی اصغرش قسم میدمو اشکام میریزه . خودمون نوه کوچولو داری ...

😔😔😔😔😔

بچه ها من شبایی ک دلم میگیره و حاجت میخام نماز شب میخونم و دعای توسل واقعا هم ارومم میکنه هم حاجتمو ...

خداروشکر😍