سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من خداروقسم میدم به پاکی و ابروی فاطمه زهرا و دعای توسل میخونم با ایمان کامل..بعد14بسته نمک نذرمیکنم به نیت فاطمه زهرا حاجتم ک براورده شد پخش میکنم...به همه حاجتام ک کمترازدوروز رسیدم..البته یه قران کامل هم برای فاطمه زهرا ختم کردم
حاج اقا رفیعی میگفت وقتی باخداحرف میزنید و دعا میکنید و درخواستی دارید به خدا بگید من ایمان دارم ک تو حاجتمو میدی..خدام میگع این بندم به من پناه اورده ایمان داره ک کارشو راه میندازم زود حاجتتو میده
من همیشه ب خدامیگم جزتوهیشکی نمیتونه حاجتمو بده فقط تو توانایی خدا هیچوقت روی بندشو زمین نمیندازه مخصوصا بنده ای ک با ایمان قلبی ب خدا پناه برده و فقط حاجتشو از خدا میخاد نه بنده هاس
همیشه من گریه که میکنم امام حسین رو به جان علی اصغرش قسم میدمو اشکام میریزه . خودمون نوه کوچولو داریم جانش رو قسم بخورن محاله کارش رو راه نندازم امام حسین که جای خود داره . درسته حاجتم برآورده نشده ولی از قسمم پشیمون میشم بعدش .
گاهی یه واژه اشکام رو جاری میکنه . مثل عربا عربای علی اکبر .