2777
2789
عنوان

بدنم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست

اگه موهای بدنت زخیمه برو لیزر من خودمم دست و پام و صورت و زیر بغلمو دارم میرم الان ۵ جلسه رفتم همش ریخته قبلا پام مث مردا بود، بیکینی و ب.اسن هم گذاشتم هرموقع خواستم ازدواج کنم میزنم. 

مطمئن باش همینقد که هزینه اپیلاسیون میدی لیزر بری راحت تره 

بیکینی فک کنم جلسه ای ۷۰ تومن اینا باشه

هَرابانو🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پرمویی؟؟ موم می‌ندازی یا لیزر میری و حل میشه الان اپیلاتورا هم هستن خیلی راحت خلاص میشی... لک هم اسکراب لایه برداری عمیق استفاده کنی اکثرا میرم اگه نرفتن تشریف ببر کلینیک زیبایی برات پاکسازی میکنن

عزیزم پرمویی؟؟ موم می‌ندازی یا لیزر میری و حل میشه الان اپیلاتورا هم هستن خیلی راحت خلاص میشی... لک ...

موم میندازم لیزر خانوادم میگن خوب نیست نمیذارن برم

چه اسکرابی خوبه میشه بگید؟

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
موهای بدنت ضخیمه؟  همین دیگه اگ بعد ازدواج همسرت ازت ایراد بگیره چی

عزیزم هیچ گلی بی خار نیس مثلاً فک کردی طرف واقعا لاپنبه بزرگ شده و هیچ مشکلی نداره؟؟؟ همه یه ایراد و مشکلی دارن دنبال کسی باش که ذاتش خوب باشه وگرنه حوری هم باشی با خیانت می‌کنه 

موم میندازم لیزر خانوادم میگن خوب نیست نمیذارن برم چه اسکرابی خوبه میشه بگید؟

لک های که داری برا چه مدتیه؟؟ توی دیجی کالا اکثرا اسکراب گردو مارک شون رو تعریف کردن که عمیق پاکسازی می‌کنه.. کلینیک زیبایی هم بری دکتر دستگاه لکه بر داره با اون پاکسازی میکنه

لک های که داری برا چه مدتیه؟؟ توی دیجی کالا اکثرا اسکراب گردو مارک شون رو تعریف کردن که عمیق پاکسازی ...

لکه هام برا همین چند ماهه اخیر هستن

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
عزیزم هیچ گلی بی خار نیس مثلاً فک کردی طرف واقعا لاپنبه بزرگ شده و هیچ مشکلی نداره؟؟؟ همه یه ایراد و ...

میدونم اینو ولی خیلی هم ترس دارم .. میدونم خیلی حالم بد میشه اگر طرف ایراد بگیره ازم

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

خدایا من چی بگم به تو آخه؟!؟؟

یعنی چون اون خانم اجازه داده شوهرش همچین غلطی کنه تو هم باید یاد بگیری؟بجای اینکه از خودتون دفاع کنید و همونجور که هستید بپذیرید خودتونو دنبال راه حل هستید که زشتیهاتون رو به چشم بقیه بیارید؟هممممه انسانها عیب دارن و زیبایی قرار نیست بی نقص باشی 

تو اگه الان بیای بگی من اینطورم و اون هم بپذیره بعد چند وقت قطعا میکوبش توی سرت که آره تو خودتم قبول داشتی از اول که زشتی و همین حرفت اول کاری روتون رو تو روی هم باز میکنه

اصصصصلا نیازی نیس حرفی بزنی بعدا برات قطعا بد میشه از تجربه ای که من دارم استفاده کن همیشه اززیبایی هات بگو و زیباییهای طرف مقابلت هیچوقت عیبهاتو به زبون نیار طرفت هم مثل خودت میشه