2777
2789
عنوان

بدنم

217 بازدید | 24 پست

دیشب یه تاپیکی دیدم که خانومه شوهرش بخاطر مشکل پوستیش ایراد گرفته بود ازش و گفته بود فقط باهات زندگی میکنم و بدنت و نمیخام ببینم و ازین حرفا...

بنظرتون قبل ازدواج چجوری به طرف مشکلات جسمیمونو بگیم؟ 

مثلا من خودم خیلی پر موعم خییلی تازه پوستم جای لک هم داره واقعا پوست خوبی ندارم

ولی خودمو دوس دارم دلم نمیخواد همسرم بعدا ازم ایراد بگیره 

من مجردم بنظرتون چجوری به اونی که میخام باهاش ازدواج کنم بدنمو نشون بدم؟ آیا این کار درسته؟ 

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

میشه بپرسم مشکل اون خانومه چی بود؟

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راحت بهش بگو من همچین مشکلی دارم آیا با این وضعیتم منو قبول میکنی من خودم عین خرس هست بدنم از بس مو دارم ولی اصلا و اصلا لک و جوش ندارم خب ما همه ی مدل زیبایی و زشتی داریم این ک دلیل نمیشه 

عزیزم سعی کن به خودت برسی مثلا برای موهای زائد برو لیزر برای پوست بدن و صورتت هم برو دکتر تو مناسب ...

خب به خودمم برسم باز بالاخره هرکس یه ایراداتی داره  

واقعا دوس ندارم شوهر آیندم ازم ایراد بگیره

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
خب به خودمم برسم باز بالاخره هرکس یه ایراداتی داره   واقعا دوس ندارم شوهر آیندم ازم ایراد بگیر ...

هیچکس کامل نیست گلم درسته

تو سعی کن هر جوری هستی خودت و دوس داشته باشی مطمئن باش بقیه هم تو رو با تمام ایرادات دوست خواهند داشت

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
خیلی راحت بهش بگو من همچین مشکلی دارم آیا با این وضعیتم منو قبول میکنی من خودم عین خرس هست بدنم از ب ...

موهای بدنت ضخیمه؟ 

همین دیگه اگ بعد ازدواج همسرت ازت ایراد بگیره چی

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

اگه تو اون تاپیک ریپ شدی یا  لایک لطفا برام شات بذار 

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر