2777
2789
دقیقا ان شاالله یک خانواده خوب براش پیدا بشه

چرا چرا چرا نرفیتی بچه رو بغل کنی

چرا مگه انسانن نیستیم ما چرا نردیرتو سر ریس بانک چرا بچه رو داخل بانک نبردین

چررررااااااا  

دلم خون شد خدایااااااا ریس بانک انسانه 

اون زنای کارمند بانک انسان بودن  اخه بچه  یخ زده بود  من حاللم خیلی خراب شد 

حالا اینو ک مادرش لباس خوب پوشیده ود گزاشته بودش سر راه اون یکی ک  لباس پاره تنش بود وااااااااای خدایا

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چرا چرا نرفیتی بچه رو بغل کنی چرا مگه انسانن نیستیم ما چرا نردیرتو سر ریس بانک چرا بچه رو داخل ...

من در شرایطی نبودم که بتونم این کار رو انجام بدم چون داشتم یک مریض رو میبردم بیمارستان...اینم توی راه دیدم...و خانمی که اونجا بود اومد سوار ماشینی که سوار بودم شد و کل قضیه رو گفت

در هر حال خودمم متاسفم کاری نشد کنم

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
اکثرا این بچها حروم زاده هستن 

نگید ترو خدا یعنی چون بدون رسمیت اینا پدر مادر بچه دار شدن حروم زادست؟ بخدا که خدا عزیز تر هر کسیه عمرا گفته باشه همچنین بچه هایه معصومی حروم زادن. زشته این لغات کثیف بردارین این فرشته ها حروم زاده نیست حالا هرجوری که بدنیا اومده باشن

انشالله که بچه خوشبخت بشه ،شوهر عمه کار خوبی کرده که با پلیس تماس گرفته ،به هیچ عنوان نمی‌تونست براش ...

ولی یکی از دوستای من چندماه پیش یک بچه رو از پدرومادرش خریدن بعدشم یک ماما پیدا کردن که نامه نوشت این خانم توی خونه زایمان کرده خیلی راحتم بهشون شناسنامه دادن

بچه ها بعد چجوری میشه برای این بچه ها شناسنامه گرفت؟؟

نمیشه از راه قانونی شناسنامه گرفت، چون برای صدور شناسنامه باید گواهی تولد داشت و تا ۱۵ روز بعد تولد اقدام کرد...

الان هم چون اکثر اطلاعات به صورت الکترونیکی ثبت میشه، شناسنامه جعلی باشه، خیلی ساده مشخص میشه و بچه در آینده حتما به مشکل برمیخوره...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
حالا منم اینو تعریف میکنم ولی به خدا اگه یه ذره هم دروغ بگم این اتفاق حدود بیست پنج سال پیش واسه یکی ...

وای موهای تنم سیخ شد 

یعنی چجوری آخه با کسی که جای پدرشه؟ 

اون مرده چطور تونست با کسی که مثل دخترش بوده؟ 

چقدر بی شرم چطور اون خانومه رو بیرون انداختن 

یاخدا چجوری میخوان جواب پس بدن

نمیذاشتن بهش دست بزنیم زنگ زذن پلیس اومد دقیقا جلوی در بانک بود بالای پله ها.... فقط خدا رحم کرده ...

اها خب خداروشکر ،من فکر کردم کسی کاریش نداشته 😢

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

سلام.

یه روزم جلو در خونه ما گذاشته بودن یک نامه هم نوشته بودن : سلام. ما میخواستیم این بچه رو بندازیم چون دوتا داشتیم و وضعیت مالیمونم خوب نیست و اینکه به بهزیستی هم ندید ماهم دادیمش یکی از فامیل هامون که بچشون سقط شده بود نگهش داشتن الان سه سالشه اسمش مریم هست شما هم یه پیگیری رکن ما به پلیس گفتیم هیچ اکسراملی ندادن یه تکون به خودشون ندادن ماهم دادیم خواهرشوهر من#   بزرگش کردن سه سالشه

بچه ها بازاین مادره معلومه از ناچاری بچه رو ول کرده اما اون بچه ای که چاردست و پا میرفته واااای خدا ...

عزیزم اون بچه که کنار بانک رها کرده بودن الان جاش امنه 

میبرن شیرخوارگاه بهش میرسن 

پوشک و غذا وجای گرم داره شایدم یه خانواده خوب قبولش کردن

من دلم برای بچهایی میسوزه که زیر دست این معتادا و بی وجدانا میمونن و اخرش یکی لنگه همونا میشن