2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم

638 بازدید | 51 پست

با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونیم. خونه سه طبقه هست. جاریم وما و مادرشوهرم اینا هستیم.

ما و جاریم اینا آب گرمکنمون مشترکه. اب گرم کن خونه ماست اما لوله کشیدیم خونه ی جاریم اینا.

الان ابگرمکن ترکیده و شوهرم میگه فردا میرم آبگرمکن بخرم با مادرم. گفت چون اون آشنا داره و مغازه دار اشنای مادرمه و مشتریشه مامانم گفت منم بیام.

منم چون با مادرشوهرم مشکل دارم هر وقت اسمش میاد اصلا حالم بد میشه. چی بگم به شوهرم؟ بگم مادرت رو نبر؟ چکامادرشوهرم جوری باهام رفتار کرده ازش متنفر شدم و اصلا اسمش که میاد تنم میلرزه. میترسم پیش شوهرم باشه پرش کنه فقط. هرچند شوهرم دهن بین نیس و بچه ننه نیست.

ب شوهرم گفتم منو هم ببر میگه اخه گرمکن که چیز مهمی نیس. بعد گفتم چه ربطی داره منم میام گفت باشه

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت نمیخوام از خانمایی مثل شما حمایت کنمحالا هرچقدر فحش بخورم

چرا

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

والله نمیترسی شوهرت رو پر کنه حسودی میکنی که اونو میبره

نه بحث حسودی نیس مگه کجا میخواد ببرتش. دو خیابون بالاتره دیگه مغازه

بابا کوتاه بیا

زشته

مگه بچه ای

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

حالاواقعایه ابگرمکن ارزش نداره خودتوازار بدی وباهاشون بخوای بری ب نطرم اگ اون بخوادپرکنه ازصب تاشب ب هرنحوی وقت اینکاروداره بستگی ب شوهرت داره حالاهم ک میگی دهن بین نی پ نگران نباش