2777
2789

انشالله که بچه خوشبخت بشه ،شوهر عمه کار خوبی کرده که با پلیس تماس گرفته ،به هیچ عنوان نمی‌تونست براش شناسنامه بگیره ،وقتی مدارک شناسایی نداشته باشی انگار هیچی نداری ...حدود هفت سال پیش یکی از دوستان یه دختر و از پدر و مادر معتادش خریدن ،هر کاری کردن ،کلی هزینه کردن نتونستن براش شناسنامه بگیرن ،طفلک نتونسته مدرسه بره 

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند

خانوما مامان بچع رو هم قصاوت نکنین 

خیلی هامون مادریم ببینین شرایط چطور زوده ک از جگر گوشش جدا شده 

خیلی براش سخته خیلی خیلی

اخ خدا 😭😭😭

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

2 ماه پیشم کنار بانک بچه ای که 4 دست و پا میرفت رو رها کرده بودن...طفلکی میرفت این طرف اون طرف ...رو ...

الهی بمیرم کاش نمیومدم تو این تاپیک الان از غصه این دو خط سکته میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.
انشالله که بچه خوشبخت بشه ،شوهر عمه کار خوبی کرده که با پلیس تماس گرفته ،به هیچ عنوان نمی‌تونست براش ...

یکی از اقوام ما هم همین جور بود ولی شناسنامه گرفت و بعد ۱۴ سال مادر اصلی بچه میاد اما این میاد سمت کسایی ک بزرگش کردن 

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...

خانوما حالم خیلی بد شد..

نمیدونم درسته بگم استارتر چرا این تاپیک رو زدبن یا نگم..

اخه درد تو وجود ادم رخنه میکنه

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
یکی از اقوام ما هم همین جور بود ولی شناسنامه گرفت و بعد ۱۴ سال مادر اصلی بچه میاد اما این میاد سمت ک ...

چه جوری گرفتن ؟ اینا چقدر دوندگی و هزینه کردن نتونستن ،دلم برای دختره میسوزه الان باید کلاس اول باشه ولی هنوز مدارک شناسایی نداره

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند
چه جوری گرفتن ؟ اینا چقدر دوندگی و هزینه کردن نتونستن ،دلم برای دختره میسوزه الان باید کلاس اول باشه ...

اخ الهی 

از جزییات خبر ندارم والا 

اتفاقا همین امروز همکار شوهر دوستم عکس سه تا از بچه های همسایه شون نشون میده باباشون پارسال تو سانحه فوت میکنه مادرشون امسال بخاطر کرونا اینا تو فامیل دارن دست میچرخن دیگ کسی نمتونه‌نگهشون داره دنبال کسی میگردن سه تا شون باهم بخواد دوتا دختر یه پسر ۱۱ ۸ ساله ان دخترا😥😔😔

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بمیرم برا اون بچه 

هیچ کس نمیتونه اون مادر قضاوت کنه اکثر ما مادر هستیم و میدونیم که حس یه مادر به بچش چیه حالا خدا میدونه که چه دردی تو دل مادر بچه داره میگذره

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
والا بعضیا فک میکنن داریم دروغ میگیم از وضع مملکت خبر ندارن فک میکنن برا پربازدید شدن چاخان میگم اغا ...

میفهمم عزیزم درسته هست همچین چیزایی ولی اگر یک روز من پیدا کنم همچین بچه ای بزرگش میکنم با دل و جون

وای خدا حالم بد شده 

خدایا چرا تو این دعا هیچی سرجاش نیست؟چرا یه مادر باید بچه ش رو رها کنه و یه زن سالها بهت التماس کنه که فقط یکبار مادربشه و نمیشه چرا خدا؟؟؟

خدا، یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزی است که تقدیرش نیست.