2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 52 پست
حالاواقعایه ابگرمکن ارزش نداره خودتوازار بدی وباهاشون بخوای بری ب نطرم اگ اون بخوادپرکنه ازصب تاشب ب ...

نه شوهرم دهن بین نیس. همیشه پشتم بوده و هست. تو دعوا هزار و یک نوع به مادرش فحش دادم بازم پشتم وایستاد.

هر جند مادرش بهم گفت هرزه و حرامزاده. برا همین فحش دادم

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

نه بابا مگه ابگرمکن چیه که برا خریدش بری

مادرشوهرتم اگه بخواد شوهرتو پر کنه با یه تماس تلفنی هم میتونه ولی اگه پرش کنه هم

تو که باهاش خوب باشی خوش برخورد باشی

زنگ نزنی بگی چرا مادرتو بردی واز این حرفا،،،،، حرفای مامی شوهر بی تاثیر میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا

چون شما خودتون داداش دارین میدونین یه مادر چقدر زحمت پسرشو کشیده تا شده شوهره تو...

خودتون شاید پسر داشته باشید میدونین چقدر از سلامتیتون زدین تا شده اون بچه

هیچوقت از کسایی که میان راحت میگن از مادرشوهرم متنفرم حمایت نمیکنم خوشمم نمیاد فحششم میخورم باافتخار

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

نه بابا مگه ابگرمکن چیه که برا خریدش بریمادرشوهرتم اگه بخواد شوهرتو پر کنه با یه تماس تلفنی هم میتون ...

چشم چیزی نمیگم. میدونی اصلا هیچ مشکلی ندارم به خانواده اش برسه یا پیشون باشه ها. پدرشوهرم هم که عاشقشم. مادرش هم دوست داشتم اما الان متنفرم ازش بخاطر حرفایی که بهم زده. هر وقت اسم مادرش میاد یا میبینمش انگار هوومه.

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

چون شما خودتون داداش دارین میدونین یه مادر چقدر زحمت پسرشو کشیده تا شده شوهره تو...خودتون شاید پسر د ...

مادرشوهرم بهم گفت هرزه ای. حرام زاده ای. میری تو خیابون به مرد ها.... میدی. دختر نبودی. پسرا قبل ازدواج زنت کرده بودن.

با این حرفاش نباید متنفر بشم؟

شما بودی قبول میکردی؟

پس چرا با پدر شوهرم، برادرای شوهرم بد نیستم و همشونو دوست دارم؟

به نظرم رفتار و حساسیت شما طبیعی نیست.رو خودت کار کن

چرا عزیزم. یه نگاه به تاپیک هتی صفحه شانزده هفده هجدهم بنداز ببین این مادرشوهرم چکارا باهام کرده. اصلا حساس شدم زباد. هر وقت گوشی شوهرم زنگ میخوره از ترس میلرزم که نکنه باز مادرشوهرم زنگ زده دعوا راه بندازه

چرا اینا رو گفت؟

بخاطر دو تا گوجه و فلفل.

مادرشوهرم بهم گفت هرزه ای. حرام زاده ای. میری تو خیابون به مرد ها.... میدی. دختر نبودی. پسرا قبل ازد ...

قبول نميكني اون خونه چيكار ميكني؟

برو يك اتاق اجاره كن برو..

احترام ادما دست خودشونه

چطوري ميتىونيد تحمل كنيد اصلا

💕

چون شما خودتون داداش دارین میدونین یه مادر چقدر زحمت پسرشو کشیده تا شده شوهره تو... خودتون شاید پسر ...

نه اینطور که شما میگی انگار سر زن منتی از مادر شوهر هست که پسرشو بزرگ کرده و زحمت کشیده وووو.....

ولی این تصمیم خودش بوده برا زندگی خودشون بچه اوردن نه واسه اینکه بعدا بدن به یه خانم......

احترام مادرشوهر مثل مادر خودش واجبه

ولی خدایی گاهی اوقات نمیشه کارد به استخوان میرسه

قرار نیست انسان در هر شرایطی بقیه رو دوست داشته باشه

بعضیا با مادر خودشونم کات میکنن چون ممکنه سمی باشن

یا ازار بدن

قبول نميكني اون خونه چيكار ميكني؟برو يك اتاق اجاره كن برو..احترام ادما دست خودشونهچطوري ميتىونيد تحم ...

خونه ی خودمونه کجا بریم. مادرشوهرم خونه نداره که اون اینجا مونده

مادرشوهرم بهم گفت هرزه ای. حرام زاده ای. میری تو خیابون به مرد ها.... میدی. دختر نبودی. پسرا قبل ازد ...

تو وقتی میگی توی دعوا به مادرشوهرم فحش میدم وبازم پشتمه!!

پس اگه اون زن یه بدی داره یه خوبیشم تربیت درست بچش بوده که سودشو بردی...

من نظرمو دادم گفتم حتی فش بخورمم برام مهم نیست از ادمای اینشکلی خوشم نمیاد

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

خونه ی خودمونه کجا بریم. مادرشوهرم خونه نداره که اون اینجا مونده

همه همينو ميگن

ولي كسي ك دستش ميرسه خونه داشته باشه

جايي نميمونه ك بهش فحش داده باشن

خونشو ميده اجاره ميره جايي ك راحت باشه

💕