2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشه از راه قانونی شناسنامه گرفت، چون برای صدور شناسنامه باید گواهی تولد داشت و تا ۱۵ روز بعد تولد ...

عزیزم مبشه دوست من چندماه پیش یک بچه روگرفت بعدشم یک ماما پیداکردن که گفت خانوم توی خونه زایمان کرده بعد بهش شناسنامه دادن

2 ماه پیشم کنار بانک بچه ای که 4 دست و پا میرفت رو رها کرده بودن...طفلکی میرفت این طرف اون طرف ...رو ...

آخی چجوری دلشون اومده حتما تااون سن کلی بهش وابسته میشه مادرش! منم تو شهریار میدیدم بچه ای که تازه نشستن یاد گرفته بود رو تنها با یه کاغذ جلوش گذاشته بودن واسه گدایی وسط زمستون! بچه ی من از اون بزرگتر تو کالسکه لای پتو و کلی کاپشن وکلاه بود میخواستم ورش دارم خیلی جلوی خودمو گرفتم😭

ای جانمممم همش تصور میکنم ای کاش جلوی خونه ما بود با جون و دل من بزرگش میکردم. ولی ای کاش مادر و پدر واقعیش میتونستن همیشه کنارش باشن بسی ناراحت شدم  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
آخی چجوری دلشون اومده حتما تااون سن کلی بهش وابسته میشه مادرش! منم تو شهریار میدیدم بچه ای که تازه ن ...

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
عزیزم اون بچه که کنار بانک رها کرده بودن الان جاش امنه  میبرن شیرخوارگاه بهش میرسن  پوشک ...

واقعا

چند روز پیش کلیپ دیدم دو تا پسر 4 و شاید 7 ساله یه پیکنیک وسطشون بود داشتن مواد میکشیدن

خیلی دردناک بود

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
عزیزم مبشه دوست من چندماه پیش یک بچه روگرفت بعدشم یک ماما پیداکردن که گفت خانوم توی خونه زایمان کرده ...

بله، دوستتون گواهی تولد برده، و حتما از قبل با ماما برای این کار غیر قانونی هماهنگ بوده...

ولی اکثرا، اصلا زیر با همچین کاری نمیرن و باید کسی رو از قبل بشناسی، مثل دکترهایی که سقط غیر قانونی انجام میدن و مطب ندارن...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
تو نامه نوشته ک توروخدا ازم بچم مراقبت کنین من یه مادرم لطفا به بهزیستی هم ندین ، بعد پنج روزه بدنیا ...

🥺🥺🥺

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

https://uupload.ir/files/chj_screenshot_20210107-000332.jpg

الهییییییییی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بله، دوستتون گواهی تولد برده، و حتما از قبل با ماما برای این کار غیر قانونی هماهنگ بوده... ولی اکثر ...

اره دیگه ولی خب به نظرم پیش یک خانواده بزرگ بشه بهتر از این هستش که بره بهزیستی همین دوست من اینقدر این بچه رو دوست داره که روی سرشون راه میبرنش

2 ماه پیشم کنار بانک بچه ای که 4 دست و پا میرفت رو رها کرده بودن...طفلکی میرفت این طرف اون طرف ...رو ...

😭😭😭😭😭😭

ترسیدن فردا شر بشه ک بگن دزدیدن 

شایدم دزدی باشه. نکنه شوهر عمش دوست دختر یا زن صیغه ای داشته بچه از اونه.  یااا.. 

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.